Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη πρότεινε ο εισαγγελέας

Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη πρότεινε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή του δημοσιογράφου, ενώ την μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου

Άναψε η φλόγα των χειμερινών Παραολυμπιακών Αγώνων στο Βανκούβερ
Την ενοχή του Κώστα Βαξεβάνη πρότεινε ο εισαγγελέας
Συνεχίζεται μέχρι και αυτή την ώρα η δίκη του εκδότη του περιοδικού Hot Doc, Κώστα Βαξεβάνη, κατηγορούμενου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων σχετικά με τη δημοσιοποίηση καταλόγου που φέρεται να είναι η λίστα Λαγκάρντ.

Ο εισαγγελέας της έδρας έχει προτείνει την ενοχή του δημοσιογράφου, ενώ μέσα στην επόμενη ώρα αναμένεται να θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου.

«Αν εγώ είμαι υπεύθυνος για τη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων της λίστας, κάποιοι άλλοι πριν από εμένα τα έχουν χειριστεί και αυτοί που το έκαναν είναι γνωστοί. Δεν διώκονται αυτή την ώρα», είπε από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης κατά την διάρκεια της απολογίας του.
Κλείσιμο

Ως μάρτυρες υπεράσπισης κατέθεσαν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Δημήτρης Τρίμης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ζωή Κωνσταντοπούλου αλλά και η τραγουδίστρια Δήμητρα Γαλάνη.

Επίσης, νωρίς το πρωί στο δικαστήριο κατέθεσε υπέρ του Κώστα Βαξεβάνη ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων (ΔΟΔ), Τζιμ Μπουμέλα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης