Με φοβούνται, λέει ο «σωτήρας» που... κραδαίνει τα 600 δισ!

Με φοβούνται, λέει ο «σωτήρας» που... κραδαίνει τα 600 δισ!

Πριν... σώσει την Ελλάδα, ο Αρτέμης Σώρρας διεκδικούσε να σώσει και την Αλαμπάμα από την χρεοκοπία - Προανήγγειλε μήνυση στον Αδ.Γεωργιάδη που τον αποκάλεσε «Τσάκα»

Με φοβούνται, λέει ο «σωτήρας» που... κραδαίνει τα 600 δισ!
Στην αντεπίθεση περνά ο ομογενής Αρτέμης Σώρρας της οργάνωσης END μετά το δημόσιο «άδειασμα» του εγχειρήματος διάσωσης της Ελλάδας μέσω των 600 δις. τόσο από το Ελληνικό όσο και από το υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ.
 
 
Σε συνέντευξη του σε ομογενειακό ραδιόφωνο των ΗΠΑ και συγκεκριμένα στον σταθμό "Ελλάς FM" και την εκπομπή "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" ο Αρτέμης Σώρρας, απαντώντας στα δεκάδες δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου τόνισε πως "γίνεται της π…..ς. Απολαμβάνω, και μαζί σας, την τρομοκρατία που έχουν πάθει με αυτό το θέμα. Είναι απόλαυση. Ξέρουν κι όσοι καταλαβαίνουν και από τα μίντια και από αυτό που έχει γίνει, πόσο έχουν φοβηθεί".
 
 
Ο Αρτέμης Σώρρας που όπως αποκάλυψε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, είχε προτείνει να «σώσει» πριν την Ελλάδα και την πολιτεία της Αλαμπάμα από την χρεοκοπία, χαρακτήρισε «μη τυχαίο» τον σάλο που έχει ξεσπάσει γύρω από το πρόσωπό του και συμπλήρωσε:
 
 
Κλείσιμο
"Γιατί έγινε με μένα αυτό; Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ξέρουν ποιος είμαι και φυσικά και τα παιδιά οι δημοσιογράφοι, που είναι σε αποστολή να κάνουν το βιοποριστικό τους κομμάτι... αυτοί που πρέπει ξέρουν και ποιος είμαι και τι κάνω. Προσπαθούν να βγάλουν όλη αυτήν τη λάσπη, πριν να ελέγξουν. Γιατί αν ελέγξουν η επόμενη μέρα είναι δύσκολη, γιατί θα πρέπει να παρθεί μία απόφαση. Η Ελλάδα θα πέσει εάν δεν ψηφιστούν αυτά τα μέτρα, η Ελλάδα θα φύγει από το ευρώ", λέει  και συνεχίζει:
 
 
Ο κ. Σώρρας σχολίασε και τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς του Άδωνη Γεωργιάδη που τον είχε παρομοιάσει με τον «Τσάκα» του Παναθηναϊκού, λέγοντας  πως θα κάνει μήνυση στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας αλλά και σε δημοσιογράφους λέγοντας χαρακτηριστικά πως με τα χρήματα που θα πάρει από τις αγωγές θα φτιάξει ένα ακόμα ίδρυμα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης