Έπεσαν 23% οι τιμές στο βρεφικό γάλα σκόνης

Έπεσαν 23% οι τιμές στο βρεφικό γάλα σκόνης

Πολύ φθηνότερα τα σούπερ μάρκετ από τα φαρμακεία

Έπεσαν 23% οι τιμές στο βρεφικό γάλα σκόνης
Θετικά κρίνονται για τις τσέπες χιλιάδων Ελλήνων καταναλωτών τα πρώτα αποτελέσματα από το άνοιγμα της πώλησης βρεφικού γάλακτος στα σούπερ μάρκετ, που έσπασε το εμπάργκο της πώλησης μόνο από τα φαρμακεία. Κι αυτό διότι οι τιμές άμεσα πέφτουν σε ένα επίέδο έως και κατά 23% μεταξύ σούπερ μάρκετ και φαρμακείου!

Πιο συγκεκριμένα, μετρήσεις στα ράφια της εταιρείας Carrefour δείχνουν κάμψη στο γνωστό γάλα Almiron (1.900 γραμμάρια) κατά 22,87% από τα 27,5 ευρώ στο φαρμακείο στα 21,21 ευρώ στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Το ίδιο θετική για τις τσέπες μας είναι και η εικόνα του γνωστού Frisolac που από τα 22 ευρώ στα φαρμακεία θα διατίθεται πλέον στα 17,8 ευρώ στα ράφια των λιανεμπόρων με μια μείωση 19,9%.Το γάλα NATIVA στα 400 γραμμάρια θα δίδεται στα 7,79 ευρώ από 8,5 ευρώ και το γάλα Γιώτης στα 8,47 ευρώ από τα 9,75 ευρώ.

Πρόκειται για μια πλήρη αλλαγή σε ό,τι αφορά τον τρόπο πώλησης αυτού του βασικού διατροφικού είδους, που συνοδεύεται εκτός από τις πολύ χαμηλές συγκριτικά με το παρελθόν τιμές και με την άνεση για ευκολότερες προμήθειες καθώς τα σούπερ μάρκετ έχουν πιο διευρυμένο ωράριο από τα φαρμακεία και δεν υπάρχουν περιορισμοί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης