Αστυνόμος - πορτοφολάς

Αστυνόμος - πορτοφολάς

Νεαρός αστυφύλακας της Άμεσης Δράσης έκλεψε από Πακιστανό 600 ευρώ! Ένα ακόμη συμβάν που δείχνει ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι βαριά άρρωστη συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Πατησίων. Μοναδικό εφιαλτικό στοιχείο ότι δύο ειδικοί φρουροί που διέρχονταν τυχαία από το σημείο και δέχτηκαν την καταγγελία του αλλοδαπού, κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν το «μακρυχέρη» συνάδελφο τους και να τον οδηγήσουν στο …πιά

Νεαρός αστυφύλακας της Άμεσης Δράσης έκλεψε από Πακιστανό 600 ευρώ! Ένα ακόμη συμβάν που δείχνει ότι η ΕΛ.ΑΣ είναι βαριά άρρωστη συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Πατησίων. Μοναδικό εφιαλτικό στοιχείο ότι δύο ειδικοί φρουροί που διέρχονταν τυχαία από το σημείο και δέχτηκαν την καταγγελία του αλλοδαπού, κατάφεραν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν το «μακρυχέρη» συνάδελφο τους και να τον οδηγήσουν στο …πιάτο των Αδιάφθορων.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα. Το περιπολικό της Άμεσης Δράσης, στο οποίο επέβαινε και ο αστυνομικός  - πορτοφολάς, είδε δύο αλλοδαπούς να κινούνται στην Πατησίων και τους σταμάτησε για έλεγχο. Αφού κοίταξαν τα χαρτιά τους, στη συνέχεια αντί να τους αφήσουν να φύγουν ο ένας ένστολος πλησίασε τον αλλοδαπό και τον «διέταξε» να του παραδώσει όσα χρήματα είχε πάνω του. Ο Πακιστανός αρνήθηκε και προσπάθησε να φύγει όμως το «μπουμπούκι» της ΕΛ.ΑΣ, ήταν αποφασισμένος να πάρει το ρευστό με κάθε τρόπο. Έτσι, λίγα λεπτά αργότερα και όταν κατάφερε να του αρπάξει 600 ευρώ μπήκε στο περιπολικό και εξαφανίστηκε. Για κακή του τύχη όμως από το σημείο περνούσαν δύο ειδικοί φρουροί που επέβαιναν σε περιπολικό του Τμήματος Κυψέλης από τους οποίους το θύμα και ο φίλος του ζήτησαν βοήθεια καταγγέλλοντας το πρωτοφανές περιστατικό. Οι ειδικοί φρουροί ενημέρωσαν την υπηρεσία και στη συνέχεια «χτένισαν» τη περιοχή προκειμένου να εντοπίσουν το περιπολικό με τον ένστολο πορτοφολά. Ο ίδιος αρχικά αρνήθηκε ότι έκλεψε τα χρήματα του δύστυχου αλλοδαπού όμως λίγο αργότερα αφού διαπίστωσε πως τον είχαν καταλάβει παραδέχτηκε την πράξη του. Την υπόθεση έχει αναλάβει η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης