«Άγιο» είχαν οι μικροί μαθητές της Δευτέρας τάξης στο παμπάλαιο κτίριο του 7ου δημοτικού σχολείου της Κω όταν, την ώρα του μαθήματος, άρχισε να… «βρέχει» σοβάδες πάνω στα θρανία τους.
Μανώλης Bάιας
«Άγιο» είχαν οι μικροί μαθητές της Δευτέρας τάξης στο παμπάλαιο κτίριο του 7ου δημοτικού σχολείου της Κω όταν, την ώρα του μαθήματος, άρχισε να… «βρέχει» σοβάδες πάνω στα θρανία τους! Για καλή τους τύχη, τα θρανία όπου έπεσαν ήταν κενά και μόνο κάποια παιδιά χτύπησαν στα χέρια και τα πόδια από θραύσματα, χωρίς να τραυματιστούν!
Στην τάξη και το σχολείο επικράτησε αναστάτωση, καθώς θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρός τραυματισμός από το μεγάλο τμήμα του επιχρίσματος της οροφής που γκρεμίστηκε λόγω παλαιότητας. Οι δάσκαλοι δεν είχαν παρατηρήσει κάποια ρωγμή ή φούσκωμα στον σοβά και δεν υπήρχαν νωρίτερα ενδείξεις ότι μπορεί να συμβεί κάποιο απρόοπτο.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ενημέρωσε τον Δήμο της Κω που έστειλε αμέσως συνεργείο για να εξετάσει, όχι μόνο τη συγκεκριμένη αίθουσα αλλά όλες του κτιρίου, ενώ οι μαθητές μεταφέρθηκαν σε άλλες αίθουσες στο κεντρικό κτίριο του σχολείου. Το παρ’ ολίγον ατύχημα θα απασχολήσει άμεσα ως κατεπείγον τη συνεδρίαση της τοπικής επιτροπής Α΄βάθμιας εκπαίδευσης.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Σε μια εποχή όπου το marketing επαναλαμβάνει τον βαρετό εαυτό του, η νέα Break και η καμπάνια που τη συνοδεύει έρχονται να αποδείξουν πως για να ξεχωρίσεις χρειάζεται τόλμη και αυθεντικότητα. Ένα υποδειγματικό case study, που συνομιλεί απροσποίητα με τη νέα γενιά και δείχνει πώς ένα brand μπορεί να εκσυγχρονιστεί και ταυτόχρονα να παραμείνει πιστό στις αξίες του.