Εκδήλωση στον Χολαργό για τις εκφάνσεις βίας στη σημερινή εποχή

Εκδήλωση στον Χολαργό για τις εκφάνσεις βίας στη σημερινή εποχή

Ομιλητές θα είναι ο παιδίατρος και συγγραφέας Δρ. Σπύρος Μαζάνης, η δικηγόρος Νανά Παπαδογεωργάκη και η ψυχολόγος Ιωάννα Σκλιάμη

violence_man
Εκδήλωση που θα διερευνήσει τις «εκφάνσεις Βίας στη σημερινή εποχή» διοργανώνουν την Τετάρτη, 15 Μαίου, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας (ΔΕΠΙΣ) του Δήμου Παπάγου - Χολαργού σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 
18:30, στην Αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Δημαρχείου Παπάγου-Χολαργού (Κτίριο Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη, Λεωφόρος Περικλέους 55, Χολαργός).

Οι εισηγητές και οι θεματικές ενότητες που θα αναπτυχθούν και αφορούν στο φλέγον ζήτημα της αύξησης των περιστατικών βίας πανελλαδικά είναι:

· «Πόσο και πώς αυξήθηκε η ενδοοικογενειακή βία κατά τη διάρκεια της Πανδημίας-Covid19, παγκοσμίως;» Δρ. Σπύρος Μαζάνης, Παιδίατρος, Ταμίας ΔΣ Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων, Συγγραφέας Παραμυθιών.

· «Η βία και η παρενόχληση στην εργασία», Νανά Παπαδογεωργάκη, Δικηγόρος, Διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια και Διαπραγματεύτρια, Εκπαιδεύτρια Διαμεσολαβητών.

Κλείσιμο
· «Βία κατά των γυναικών/ Εξερευνώντας τα χαρακτηριστικά θύτη-θύματος», Ιωάννα Σκλιάμη, Ψυχολόγος, BSc, Εγκληματολόγος, MSc Μετεκπαίδευση στην Ανασυνδυασμένη Εκλεκτική Συμβουλευτική, Πιστοποιημένη Επαγγελματίας HR (Ανθρώπινου Δυναμικού).

afisa



Ειδήσεις σήμερα:

Η γεωμαγνητική καταιγίδα που πλήττει τη Γη είναι η ισχυρότερη των τελευταίων 165 ετών

Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο πατέρας πετά το βρέφος στα σκουπίδια στη Βραυρώνα

Το θρίλερ με τον χαμένο Καραβάτζιο και η αναζήτηση για την κλεμμένη «Γέννηση»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης