Θρήνος για τη 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

Θρήνος για τη 44χρονη που έπαθε ανακοπή και πέθανε στο κέντρο του Ηρακλείου μπροστά στο παιδί της

Σε κατάσταση σοκ το 7χρονο παιδί της άτυχης 44χρονης που είδε τη μητέρα του να καταρρέει ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της

44chroni
Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ηρακλείου μετά τον ξαφνικό θάνατο της 44χρονης Παναγιώτας, που κατέρρευσε το πρωί της Μ. Τετάρτης στο κέντρο της πόλης μπροστά στα μάτια του 6χρονου παιδιού της.

Η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, είχε βγει βόλτα στην αγορά μαζί με το μικρότερο παιδί της.

Περπατούσε στην πλατεία Κορνάρου, ενώ συνομιλούσε στο τηλέφωνο με μία θεία της. Ξαφνικά κατέρρευσε και σωριάστηκε στο έδαφος.

Μάταια η συγγενής την καλούσε να απαντήσει. Σε κατάσταση μεγάλης αγωνίας επικοινώνησε με την Αστυνομία προκειμένου να ενημερώσει ότι κάτι συνέβη στην 44χρονη. Την ίδια ώρα πολίτες είχαν καλέσει στο 166.

Κλείσιμο
Αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ κλήθηκαν στο σημείο για να κρατήσουν το 6χρονο παιδί όσο διασώστες του ΕΚΑΒ παραλάμβαναν τη μητέρα του, ενώ άμεσα ενεργοποιήθηκε και ψυχολόγος της ΕΛ.ΑΣ στο Ηράκλειο.

Να σημειωθεί ότι στο σημείο για το παιδάκι βρέθηκαν και στελέχη της ΟΑΣΗ (Ομάδας Ανηλίκων Στήριξης Ηρακλείου). Το αγοράκι παρέλαβε τελικά συγγενικό πρόσωπο της 44χρονης.

Σε κατάσταση σοκ ο 7χρονος

«Δεν έβγαζε λέξη, ήταν βουρκωμένος μα δεν έτρεχε το δάκρυ και το μόνο που μας είπε είναι ότι τον λένε Βασίλη, έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό 17 ετών, ο μπαμπάς του είναι στρατιωτικός και πως η γυναίκα αυτή ήταν η μαμά του...», ανέφερε στο neakriti.gr η μία από τις δύο εργαζόμενες της καφετέριας, που παρέλαβε το παιδί.

«Ήταν πολύ σοκαρισμένο... δε μιλούσε... δεν έκλαιγε, αλλά ήταν βουρκωμένο. Ο αστυνομικός παρέμενε μαζί μας. Είχε το κινητό της μητέρας, αλλά ήταν κλειδωμένο και δεν μπορούσε να βρει τα στοιχεία της. Περίμενε να χτυπήσει μήπως κάποιοι πάρουν για να μάθουν τα στοιχεία της γυναίκας και του παιδιού... Ύστερα από περίπου 1 με 1,5 ώρα ήρθε στο καφέ ο θείος του παιδιού. Ήταν ο αδελφός της γυναίκας... Έφυγαν όλοι μαζί. Το παιδί, ο θείος και ο αστυνομικός», είπε η νεαρή εργαζόμενη στην καφετέρια όπου παρέμεινε ο 7χρονος μέχρι να βρεθεί κάποιος συγγενής.

Με πληροφορίες από cretalive

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοί είναι οι 8 της εγκληματικής οργάνωσης για συμβόλαια θανάτου της Greek Mafia

31χρονος κακοποίησε και σκότωσε τον 6χρονο γιο του στις ΗΠΑ - Δείτε πώς τον έβαλε να τρέχει σε διάδρομο «για να χάσει κιλά»

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που 33χρονος τρανς προσπαθεί να αρπάξει παιδιά σε δημοτικό σχολείο στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης