Ηράκλειο: Η επένδυση ήταν «μαϊμού» και του κόστισε 10.500 ευρώ

Ηράκλειο: Η επένδυση ήταν «μαϊμού» και του κόστισε 10.500 ευρώ

Το θύμα είχε δεχθεί στις αρχές Μαρτίου τηλεφώνημα από τον άγνωστο, ο οποίος του συστήθηκε ως υπάλληλος χρηματιστηριακής εταιρείας στη Μεγάλη Βρετανία

phone_scam
Οι... ονειρικές αποδόσεις που του υποσχέθηκαν ότι θα είχε κάνοντας επένδυση σε μια μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία με έδρα στη Μεγάλη Βρετανία, έγιναν εφιάλτης για έναν 54χρονο από το Ηράκλειο ο οποίος έπεσε θύμα απάτης από έναν άγνωστο και έχασε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Το θύμα είχε δεχθεί στις αρχές Μαρτίου τηλεφώνημα από τον άγνωστο, ο οποίος του συστήθηκε ως υπάλληλος της χρηματιστηριακής εταιρείας και τον έπεισε ότι το κεφάλαιο που θα επένδυε στην Αγγλία θα πολλαπλασιαζόταν πολλές φορές, αποδίδοντάς του μεγάλο ποσό. Ο 54χρονος δελεάστηκε από την προοπτική του εύκολου κέρδους και κατέθεσε το ποσό των 10.500 ευρώ στον λογαριασμό που του έδωσε ο άγνωστος συνομιλητής του.

Όμως, μάταια περίμενε να δει την απόδοση που του είχε υποσχεθεί, ενώ στις προσπάθειές του να επικοινωνήσει μαζί του βρήκε... τοίχο! Έτσι, υπέβαλε καταγγελία στην Ασφάλεια Ηρακλείου, που προσπαθεί να ταυτοποιήσει τον κάτοχο του τραπεζικού λογαριασμού στον οποίο κατέθεσε τις οικονομίες του.



Ειδήσεις σήμερα:

Ένοχος ο Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης - Αθώα η μητέρα

«Δεν ξέρω πόσες φορές με χτύπησε» λέει ο 17χρονος μαθητής που δέχθηκε επίθεση με σφυρί σε σχολείο στην Κυψέλη

H Gypsy Rose Blanchard ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον σύζυγό της, τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης