H Gypsy Rose Blanchard ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον σύζυγό της, τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή της

H Gypsy Rose Blanchard ανακοίνωσε ότι χώρισε με τον σύζυγό της, τρεις μήνες μετά την αποφυλάκισή της

Η 32χρονη πλέον ζει χωριστά από τον άνδρα που παντρεύτηκε στη φυλακή, όπου παρέμεινε 8 χρόνια για τον ρόλο της στον φόνο της διαταραγμένης μητέρας της

gypsy_rose
Μόλις τρεις μήνες αφότου αποφυλακίστηκε, έχοντας εκτίσει 8 από τα 10 χρόνια κάθειρξης που της επιβλήθηκαν επειδή το 2015 συνωμότησε με τον τότε εραστή της για να σκοτώσουν τη μητέρα της, η Gypsy Rose Blanchard χώρισε από τον άνδρα που παντρεύτηκε πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Η 32χρονη γυναίκα ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Ryan Scott Anderson στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, σύμφωνα με το περιοδικό People.



«Πολλοί με ρωτούν τι συμβαίνει στη ζωή μου. Δυστυχώς εγώ και ο σύζυγός μου έχουμε χωρίσει και μετακόμισα στο σπίτι των δικών μου. Η οικογένειά μου και οι φίλοι μου με στηρίζουν και με βοηθούν να το ξεπεράσω. Μαθαίνω να ακούω την καρδιά μου. Αυτή τη στιγμή χρειάζομαι χρόνο για να επιτρέψω στον εαυτό μου να μάθει... ποια είμαι», έγραψε στην ανάρτησή της η Gypsy Rose Blanchard.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Ιούλιο του 2022 μέσα στη φυλακή, με μια σύντομη τέλετή χωρίς καλεσμένους.


gypsy_rose_2


Μετά την αποφυλάκισή της η 32χρονης είχε εκφράσει την επιθυμία να υπάρξει μια δεύτερη τελετή σε εκκλησία, όπου θα μπορούσαν να δώσουν το παρών όλα τους τα αγαπημένα πρόσωπα. Τις πρώτες εβδομάδες της ελευθερίας της η Gypsy Rose μιλούσε συχνά για το πόσο ευτυχισμένη ήταν με τον σύζυγό της, τον οποίο δεν δίσταζε να υπερασπιστεί απέναντι σε κακόβουλα σχόλια για την εμφάνισή του στα social media. Είχε μάλιστα αναφερθεί σε ανάρτησή της και στην ερωτική τους ζωή, λέγοντας ότι είναι... καυτή.

Κλείσιμο


Η Gypsy Rose Blanchard βγήκε από τη φυλακή στα τέλη του 2023 μετά από οχτώ χρόνια κάθειρξης για τον ρόλο που διαδραμάτισε στη δολοφονία της διαταραγμένης μητέρας της, η οποία την κακοποιούσε συστηματικά καθ' όλη τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας. H Dee Dee Blanchard, που πιστεύεται ότι έπασχε από σύνδρομο Μινχάουζεν διά αντιπροσώπου, ανάγκαζε για χρόνια την κόρη της να χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο, να λαμβάνει φάρμακα που δεν χρειαζόταν και να υποβάλλεται σε περιττές χειρουργικές επεμβάσεις, προκειμένου να αποσπά χρήματα από ανθρώπους που ήθελαν να βοηθήσουν τη «γενναία μάνα με το άρρωστο παιδί».

Παρόλο που η κοπέλα ήξερε ότι μπορούσε να περπατήσει χωρίς αναπηρικό αμαξίδιο, φοβόταν - όπως η ίδια παραδέχτηκε στο δικαστήριο και σε συνεντεύξεις της - να αψηφήσει τις οδηγίες της μητέρας της, η οποία ήθελε να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής της. Η κατάσταση στο σπίτι των Blanchard επιδεινώθηκε όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε γνωρίσει ένα αγόρι με το οποίο συνδεόταν ρομαντικά. Ο νεαρός, ονόματι Nicholas Godejohn, είχε γνωρίσει την Gypsy Rose online μέσω ενός χριστιανικού site το 2012 και οι δυο τους δημιούργησαν μια κρυφή ερωτική σχέση που κράτησε για τα επόμενα τρία χρόνια. Το 2015, όταν η Gypsy Rose ήταν 23 ετών, ο Godejohn- που οι δικηγόροι του ισχυρίστηκαν αργότερα ότι έχει μειωμένες νοητικές ικανότητες - σκότωσε την καταπιεστική μητέρα με την ενθάρρυνση και τη βοήθεια της ίδιας της αγαπημένης του.

Μετά τη σύλληψη του ζευγαριού, η Gypsy Rose Blanchard δήλωσε ένοχη για την κατηγορία του φόνου β' βαθμού και το 2016 καταδικάστηκε σε 10ετή ποινή κάθειρξης, με δυνατότητα αποφυλάκισης υπό όρους στα 8 έτη. Ο εραστής της, από την άλλη μεριά, καταδικάστηκε σε ισόβια, αφού το δικό του χέρι ήταν αυτό που έβαλε τέλος στη ζωή της Dee Dee Blanchard.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός 5,8 Ρίχτερ ανοιχτά των Φιλιατρών - Αισθητός και στην Αττική

Στα άδυτα της Προεδρικής Φρουράς: Το σχολείο των 6 εβδομάδων, η ευζωνική ακινησία και τα ζευγάρια

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας - Μητσοτάκης κατά πάντων από το βήμα της Βουλής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης