Εύβοια: Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο και άρπαξαν χρήματα και εμπορεύματα

Εύβοια: Ανήλικοι διέρρηξαν περίπτερο και άρπαξαν χρήματα και εμπορεύματα

Εδρασαν σαν έμπειροι κακοποιοί

peripoliko_nyxta_xr
Σαν έμπειροι κακοποιοί έδρασαν πέντε ανήλικοι, οι οποίοι διέρρηξαν ένα περίπτερο στην περιοχή της Νέας Αρτάκης στην Εύβοια έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες και άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στο συρτάρι του ταμείου, αλλά και διάφορα εμπορεύματα.

Οι τέσσερις από τους δράστες εντοπίστηκαν λίγη ώρα αργότερα από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις, συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα εμπορεύματα και μέρος των χρημάτων που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του περιπτέρου.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθησαν δύο από τους γονείς των ανηλίκων που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους και οδηγήθηκαν μαζί τους στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ενώ αναζητείται ο πέμπτος συνεργός τους στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τον έπιασαν να κλέβει καύσιμα

Από έναν περαστικό έγινε αντιληπτός την στιγμή που έκλεβε καύσιμα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο ένας 54χρονος στη Ρόδο, το μεσημέρι της Κυριακής και τράπηκε σε φυγή. Ωστόσο, εντοπίστηκε από αστυνομικό του τμήματος Ιαλυσού, συνελήφθη και στην κατοχή του κατασχέθηκαν ένα πλαστικό δοχείο χωρητικότητας πέντε λίτρων και ένας πλαστικός σωλήνας μήκους 1,5 μέτρου. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής καυσίμων, φθορά και μη έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.



Ειδήσεις σήμερα:

Παραιτείται ο Αϊτινός πρωθυπουργός Ανρί εν μέσω του κύματος βίας των συμμοριών και του χάους στη χώρα του

Το Photogate έβαλε φωτιά στις θεωρίες συνωμοσίας: Το εξώφυλλο της Κέιτ στη Vogue και η φωτογράφιση του Νοεμβρίου

Η εξέλιξη της κακοκαιρίας στα δυτικά - Πού θα σημειωθούν χαλαζοπτώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης