Βόλος: Γονείς καταγγέλλουν ότι το 12χρονο παιδί τους δέχεται bullying στο σχολείο του

Βόλος: Γονείς καταγγέλλουν ότι το 12χρονο παιδί τους δέχεται bullying στο σχολείο του

Αποφάσισαν να προσφύγουν στην εισαγγελία ανηλίκων, αφού θεωρούν ότι οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία

bullying_mk
Μαθητής της πρώτης τάξης Γυμνασίου σε σχολείο της Νέας Ιωνίας Βόλου, φέρεται να δέχεται bullying από συμμαθητές του, ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων οι εκπαιδευτικοί δεν ανταποκρίνονται στις εκκλήσεις του παιδιού για προστασία.

Ενημερωμένος, σύμφωνα με το gegonota.news.gr, είναι ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σαβελίδης από τους ίδιους τους γονείς, που αποφάσισαν να προσφύγουν στην εισαγγελία ανηλίκων.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονέων, το παιδί φέρεται να επιστρέφει σπίτι χτυπημένο και άλλες φορές με σκισμένα τετράδια ή με ρούχα βαμένα από μπογιές. Το τελευταίο επεισόδιο σύμφωνα πάντα με τους γονείς διαδραματίστηκε χθες εντός της τάξης και όταν το παιδί ζήτησε να φύγει από το μάθημα για να επικοινωνήσει μαζί τους, δεν του επιτράπηκε. Οι γονείς έχουν αναφέρει πως το ζήτημα δεν αντιμετωπίζεται με τη δέουσα σοβαρότητα από τους εκπαιδευτικούς παρά τις επαναλαμβανόμενες οχλήσεις τους , ενώ δεν θέλουν το παιδί τους να αλλάξει σχολείο, αλλά να σταματήσει να είναι σακος του «μποξ» στην αρένα που δημιουργούν παιδιά της τάξης.



Ειδήσεις σήμερα:

Αθωώθηκε οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε πεζή στη Θεσσαλονίκη – «Ήταν αφηρημένη και δεν χρησιμοποίησε διάβαση»

Τα στεροειδή και η μάχη με την παχυσαρκία - Η μεταμόρφωση του γιου του Ινδού μεγιστάνα Μουκές Αμπανί

Βροχές σήμερα, έρχεται πολική αέρια μάζα από την Ουκρανία - Πώς θα κάνουμε Τσικνοπέμπτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης