Άγρια ληστεία με πυροβολισμούς σε πάρτι Ρώσων στη Λεμεσό

Άγρια ληστεία με πυροβολισμούς σε πάρτι Ρώσων στη Λεμεσό

Οι δράστες μπούκαραν στο πάρτι και αφού έδεσαν και απείλησαν τους προσκεκλημένους, έφυγαν με χρήματα και κοσμήματα αξίας €20.000

astynomia23
Αν ήταν σκηνή από ταινία θα ήταν καθηλωτική. Κάποιοι ωστόσο έζησαν ένα τέτοιο σκηνικό χθες στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, έξω από τη Λεμεσό. Πρόκειται για προσκεκλημένους σε ιδιωτικό πάρτι σε έναν χώρο που στο παρελθόν λειτουργούσε ως ταβέρνα.

Στο πάρτι συμμετείχαν περίπου 30 άτομα στην πλειοψηφία τους Ρώσοι. Ενώ διασκέδαζαν μπήκαν στον χώρο τέσσερα άτομα που φορούσαν κουκούλες και κρατούσαν κοντόκανε καραμπίνες και ένα πιστόλι.

Με την απειλή των όπλων, υποχρέωσαν τους συμμετέχοντες στο πάρτι να πέσουν στο πάτωμα και τους έδεσαν με καλώδια και σχοινιά. Για να αποφευχθεί κάθε κίνηση αντίστασης έριξαν και πυροβολισμούς στον αέρα.

Ωστόσο δύο προσπάθησαν να αντιδράσουν και οι κουκουλοφόροι, τους χτύπησαν με τους υποκόπανους των όπλων τραυματίζοντας τους ελαφρά. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να εμπνέει ανησυχία.

Οι ληστές οι οποίοι ήταν διαβασμένοι και μάλλον ήξεραν αυτούς που συμμετείχαν στο πάρτι έκλεψαν τα ρολόγια τους, χρυσαφικά που φορούσαν, κινητά τηλέφωνα, μετρητά και τα κλειδιά των ακριβών αυτοκίνητων τους. Υπολογίζεται πως η συνολική αξία των κλοπιμαίων ανέρχεται στις €20.000.

Η αστυνομία αναζητεί τους δράστες αξιοποιώντας κάμερες στην περιοχή.

Το πάρτι ήταν γνωστό σε κλειστό κύκλο ανθρώπων, κυρίως Ρώσοι και η αστυνομία πιστεύει πως οι δράστες είναι γνωστοί των θυμάτων της επίθεσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Δείπνο Κασσελάκη - Γεροβασίλη σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας

Μαθητής Γυμνασίου αναβίωσε ένα από τα πιο θρυλικά όπλα του Αρχιμήδη - Debate 2.200 ετών για το εάν όντως υπήρξε

Κόκκινη ξανά η επικοινωνία, αλλά και η αποχώρηση από το Survivor: Είπε αντίο η Έλενα Αμανατίδου – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης