Ανοιξιάτικες αγορές με στυλ και φαντασία

Ανοιξιάτικες αγορές με στυλ και φαντασία

Φρέσκες προτάσεις και νέες αφίξεις από το χώρο της ένδυσης, της υπόδησης αλλά και της τεχνολογίας, για μια ανανεωμένη καθημερινότητα που συνδυάζει το στυλ με την πρακτικότητα και ξέρει να απολαμβάνει την κάθε στιγμή, όλες από το The Mall Athens.

THE_MALL_ATHENS

Sponsored Content

Ο χειμώνας απομακρύνεται σιγά - σιγά, η μέρα μεγαλώνει και οι νέες παραλαβές για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024 μας καλούν να ανανεώσουμε το στυλ μας και τη διάθεσή μας. Αυτή είναι η δική μας wish list για να το πετύχουμε, με ρούχα, παπούτσια και χρηστικές συσκευές που διεκδικούν μια θέση στην καθημερινότητά μας. 

adidas_IM9883_FR_Torso_eCom

Μια ανδρική ζακέτα με φερμουάρ από την adidas (Επίπεδο 1) είναι πάντοτε ένα item - στήριγμα του athleisure style, αλλά και μια ευκαιρία για άθληση με κομψότητα.

Altershops_ss-original-hm-tee-mov__27_

Ένα T-shirt Levi's είναι πάντοτε στη μόδα, ένα κλασικό μοντέρνο ένδυμα που χαρίζει στυλ στις νεανικές ηλικίες και αποτελεί σημείο αναφοράς για το casual style. Θα το βρείτε στο Altershops (Επίπεδο 1).

attica_DIRTY_LAUNDRY_ΑΝΔΡΙΚΟ_T-SHIRT_39E

Και επειδή ένα T-shirt δεν είναι ποτέ αρκετό, σας προτείνουμε ακόμη ένα, βαμβακερό και μονόχρωμο, αυτή τη φορά από το Dirty Laundry. Θα το βρείτε στο κατάστημα attica (Επίπεδο 1).  

Funky_Buddha_FBM008-030-02_BLACK

Τα Cargo παντελόνια έχουν επιστρέψει και καθώς είναι ιδιαίτερα χρηστικά και βολικά έχουν γίνει τάση στο νεανικό κοινό. Το συγκεκριμένο της Funky Buddha θα το βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα (Επίπεδο 2).

Gant_3G7006299

Ένα αντιανεμικό μπουφάν, αποτελεί εξαιρετικό σύντροφο για ανοιξιάτικες βόλτες και χαλαρές εξόδους. Σε υπέροχο μπλε χρώμα, από το κατάστημα Gant (Επίπεδο 2), θα ταιριάξει εύκολα με τα περισσότερα παντελόνια σας και δεν θα θέλετε να το αποχωριστείτε.

sneaker_cage_110501980238-17-940x940

Τα μεγάλα sneakers τύπου dad shoes θα ολοκληρώσουν το στυλ σου. Όπως αυτά εδώ της New Balance, με τον άνετο πάτο και τις εντυπωσιακές κόκκινες λεπτομέρειες που ξεχωρίζουν, τα οποία θα βρείτε στο κατάστημα Sneaker Cage (Επίπεδο 3). 

Lenovo_01_Yoga_Book_9i

Και επειδή η ανανέωση είναι πάντα και τεχνολογική, αυτό το δεκαπύρηνο Laptop Lenovo (Yoga Book 9 13.3'') διαθέτει μεγάλη αυτονομία και μικρό βάρος, ιδανικό για απαιτητικές εργασίες και πολλαπλές εφαρμογές. Θα το βρείτε στο κατάστημα Lenovo Official Store  (Επίπεδο 3).

Nespresso_WW_ALL_B2C_Nomad_Collection_Travel_Mug_Midnight_Blue_L_001_Front_TranspBG_23-XX

Τέλος, επειδή όλο και κάποια απόδραση θα είναι στο πρόγραμμα, αυτό το θερμός από τη Nespresso χωρητικότητας 540 ml θα διατηρήσει το νερό σας δροσερό και το ρόφημά σας ζεστό για πολλές ώρες. Θα το βρείτε στο ομώνυμο κατάστημα (Επίπεδο 2). 


Και αυτήν την άνοιξη, το The Mall Athens είναι ο προορισμός που δίνει νόημα στην καθημερινότητα σου! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης