Αφγανός μετανάστης διακινούσε ηρωίνη στα Ιωάννινα

Αφγανός μετανάστης διακινούσε ηρωίνη στα Ιωάννινα

Ο 24χρονος εντοπίστηκε μετά από επίμονες αναζητήσεις των Αρχών

peripoliko_astynomikos_arthro
Στο «δόκανο» των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών πιάστηκε ένας νεαρός από το Αφγανιστάν, για τον οποίο υπήρχαν πληροφορίες ότι διακινεί ποσότητες «σκληρών» ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές των Ιωαννίνων και εντοπίστηκε μετά από επίμονες αναζητήσεις.

Ο 24χρονος Αφγανός υποβλήθηκε σε έλεγχο αργά το βράδυ του Σαββάτου και στην κατοχή του βρέθηκαν τρεις συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 78 γραμμάρια ηρωίνης και άλλη μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες κατασχέθηκαν και συνελήφθη.

Σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού, σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και διέταξε την κράτησή του, ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ζευγάρι μετέφερε κοκαΐνη

«Φιξάκια» κοκαΐνης που σκόπευαν να πουλήσουν είχαν κρυμμένα στο όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες, μια 22χρονη και ένας 41χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης. Κατά την έρευνα που έγινε στο όχημα το πρωί του Σαββάτου, βρέθηκαν δέκα συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού βάρους εννέα γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν μαζί με τρία κινητά τηλέφωνα και 1.490 ευρώ. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βάρος των δραστών, που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης και το όχημά τους κατασχέθηκε.




Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κινηθούν λεωφορεία, μετρό, ηλεκτρικός στις 28 Φεβρουαρίου - 24ωρη απεργία από την ΑΔΕΔΥ

Απογευματινά χειρουργεία: Πυρετός διεργασιών για την έναρξή τους – Δείτε τις αμοιβές χειρουργών και αναισθησιολόγων

Ο οίκος της Σαβοΐας στην Ιταλία: Η σκοτεινή ζωή και το τέλος ενός διαδόχου χωρίς στέμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης