Αποφασισμένοι να κατέβουν στην Αθήνα οι αγρότες - Τριψήφιος ο αριθμός που θέλουν να έρθουν με τρακτέρ

Αποφασισμένοι να κατέβουν στην Αθήνα οι αγρότες - Τριψήφιος ο αριθμός που θέλουν να έρθουν με τρακτέρ

Παρά το «όχι» Χρυσοχοΐδη, οι αγρότες επιμένουν ότι θα κατέβουν με τα τρακτέρ στην πρωτεύουσα- «Επιβάλλεται πλέον να δώσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη», τονίζει ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας

agrotes1234
Αποφασισμένοι να κατέβουν με τα τρακτέρ στην Αθήνα την Τρίτη φαίνεται να είναι οι αγρότες, παρά το γεγονός ότι στη χθεσινή τους συνάντηση τους με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τους είπε να μην το κάνουν.

Ειδικότερα κατά τη συνάντηση στο υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης, οι αγρότες επέμειναν να κατέβουν με τρακτέρ, με αποτέλεσμα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη να επαναλαμβάνει ότι «η κυβέρνηση είναι αρνητική σε κάτι τέτοιο», ωστόσο ο ίδιος συναίνεσε σε κάθοδο με ΙΧ και λεωφορεία.

«Θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις, ο αγώνας δεν πρόκειται να σταματήσει», δηλώνει από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ν. Λάρισας Ρίζος Μαρούδας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο αριθμός των αγροτών που θέλουν να έρθουν στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους είναι ήδη τριψήφιος.

Κλείσιμο
Ρίζος Μαρούδας: Δηλώσεις για τις κινητοποιήσεις των αγροτών


«Θα κατέβουν τρακτέρ από τη Βόρεια Ελλάδα, θα έρθουν αγρότες είτε με λεωφορεία είτε με τρακτέρ γιατί επιβάλλεται πλέον να δώσουμε αυτή τη μεγάλη μάχη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι αγρότες κλείνουν επ’ αόριστον την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών από σήμερα

Στο μεταξύ, οι αγρότες δηλώνουν ότι πρόκειται να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, περνώντας από συμβολικούς αποκλεισμούς οδών σε πολύωρους.

Ειδικότερα, οι αγρότες της Χαλκιδικής έχουν αναγγείλει ότι θα αποκλείσουν επ' αόριστον, από σήμερα στις 10 το πρωί, την εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανιών. Η Ε.Ο πιθανώς να μην ανοίξει για όλο το Σαββατοκύριακο, όπως τονίζουν, προκειμένου να πιέσουν για να επιτραπεί η κάθοδος με τρακτέρ στο παναγροτικό συλλαλητήριο των Αθηνών.

Η Εθνική Οδός Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών έμεινε εξάλλου και εχθές κλειστή για δύο ώρες, αφού την απέκλεισαν αγρότες στο ύψος του κόμβου Πορταριάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο μυστηριώδης θάνατoς του Νάβαλνι και η λίστα των «ξαφνικών θανάτων» των εχθρών του Πούτιν

Όλα τα έγγραφα στο Gov.gr: Από την ταυτότητα, στα εισιτήρια γηπέδων, μέχρι την κάρτα αιμοδότη

Σε τροχιά επέκτασης η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας - Εφαρμογή στον τουρισμό και την εστίαση το επόμενο βήμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης