Χανιά: Πέντε νεαροί διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες

Χανιά: Πέντε νεαροί διέρρηξαν τέσσερα καταστήματα μέσα σε λίγες ώρες

Έκλεψαν συνολικά 7.391 ευρώ ενώ αποπειράθηκαν να εισβάλουν και σε ένα ακόμη κατάστημα χωρίς να τα καταφέρουν

peripoliko
Χάρη στο υλικό που είχε καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια το μπαράζ τεσσάρων διαρρήξεων που είχαν γίνει τα ξημερώματα της Δευτέρας και της Τρίτης σε καταστήματα στην πόλη των Χανίων από μια ομάδα πέντε νεαρών οι οποίοι αναγνωρίστηκαν.

Πρόκειται για τέσσερις Έλληνες, τρεις 18χρονους και έναν 19χρονο, καθώς και έναν 26χρονο Αλβανό οι οποίοι διέρρηξαν τις εισόδους δυο εμπορικών επιχειρήσεων και ενός πρακτορείου του ΟΠΑΠ από τα οποία έκλεψαν συνολικά 7.391 ευρώ, ενώ αποπειράθηκαν να εισβάλουν και σε ένα ακόμη κατάστημα χωρίς να τα καταφέρουν. Σε βάρος των νεαρών δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Είχε αδυναμία στο αλκοόλ

Ένα κατάστημα στη Ρόδο είχε διαρρήξει τα ξημερώματα της 27ης Ιανουαρίου ένας 60χρονος Έλληνας με... αδυναμία στα οινοπνευματώδη ποτά και είχε κλέψει από το εσωτερικό του διάφορες φιάλες. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Από τη βόρεια Ιταλία η κακοκαιρία με κοκτέιλ βροχής και αφρικανικής σκόνης - Οι περιοχές που κινδυνεύουν από πλημμύρες και κατολισθήσεις

Χίος: Βίντεο από την επιχείρηση του Λιμενικού στο τάνκερ όπου εκτυλίχθηκε η περίεργη υπόθεση με Έλληνα όμηρο

Κιμ Γιονγκ Ουν: Ξόδεψε 122.000 λίρες σε γυναικεία εσώρουχα μέσα σε ένα έτος, γράφουν τα βρετανικά μέσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης