Έκλεβε κινητά και ζώα ο ανήλικος δράστης τεσσάρων διαρρήξεων

Έκλεβε κινητά και ζώα ο ανήλικος δράστης τεσσάρων διαρρήξεων

Ο νεαρός συνελήφθη την Τετάρτη και αναζητείται ο συνεργός του

xeiropedes
Και κλέφτης και... ζωοκλέφτης ήταν ένας ανήλικος, ο οποίος μαζί με έναν συνεργό του που αναζητείται διέρρηξαν το κατάστημα μιας εταιρείας ταχυμεταφορών στην Άμφισσα και άρπαξαν χρήματα και δύο κινητά τηλέφωνα, το πρωί της Τετάρτης, αλλά λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Ο νεαρός δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Άμφισσας– Δελφών οι οποίοι εξιχνίασαν άλλες τρεις διαρρήξεις και μια ζωοκλοπή που είχε κάνει μαζί με τον συνεργό του στην περιοχή της Άμφισσας. Οι δυο τους είχαν παραβιάσει δυο αποθήκες από τις οποίες είχαν κλέψει διάφορα εργαλεία, μεταλλικά αντικείμενα και ένα... πρόβατο, καθώς και ένα εστιατόριο από το οποίο είχαν «βουτήξει» τρόφιμα και ηλεκτρικά είδη.

Η προανάκριση για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη συνεχίζεται, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άμφισσας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπές και ζωοκλοπή κατά συναυτουργία και σε βάρος των γονέων του για παραμέληση της εποπτείας του.



Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο - Έρχονται Αλκυονίδες με 17άρια από την ερχόμενη εβδομάδα

Ο εθελοντής που αποκάλυψε δωρεά $140.000 στον Άλλο Άνθρωπο που έκανε φτερά κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές

Η μεταγραφή του Χάμιλτον στη Ferrari είναι σενάριο που θα ζήλευε και το Netflix - Η αξία της εταιρείας αυξήθηκε $7 δισ. σε μια ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης