Δίδυμο υπέκλεπτε κωδικούς καρτών paysafe στην Καστοριά

Δίδυμο υπέκλεπτε κωδικούς καρτών paysafe στην Καστοριά

Οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς 

astynomia_panepistimia
Με οργανωμένη επιχείρηση των αστυνομικών, συνελήφθησαν στην Καστοριά δυο Έλληνες που επιχείρησαν το απόγευμα της Τρίτης να εξαπατήσουν τέσσερις καταστηματάρχες υποκλέπτοντας τους κωδικούς προπληρωμένων καρτών paysafe, αλλά μόνο σε μια περίπτωση τα κατάφεραν.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 31χρονος ζήτησε μια προπληρωμένη κάρτα αξίας 100 ευρώ από τον 51χρονο ιδιοκτήτη ενός περιπτέρου, αλλά εκείνος τον πήρε είδηση να προσπαθεί να φωτογραφίσει με το κινητό του τον κωδικό την ώρα που ένας άλλος 36χρονος "πελάτης" τον κρατούσε απασχολημένο. Οι δυο δράστες τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο εντοπίστηκαν σε κοντινή περιοχή από τους άνδρες της Ασφάλειας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και της Ο.Π.Κ.Ε., με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Κατά την διάρκεια της προανάκρισης, αναγνωρίστηκαν από τον υπάλληλο ενός καταστήματος ψιλικών από το οποίο είχαν υποκλέψει νωρίτερα τον κωδικό μιας κάρτας paysafe αξίας 100 ευρώ, καθώς και από άλλους δυο ιδιοκτήτες περιπτέρων που δεν κατάφεραν να εξαπατήσουν.

Στην κατοχή τους κατασχέθηκε το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος για να φωτογραφίζει τους κωδικούς των καρτών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα κατά συναυτουργία.

Ειδήσεις σήμερα:

Νεκρός 50χρονος σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια: Είχε χτυπηθεί στο κεφάλι - Ανακρίνεται ένας 48χρονος

Η 21χρονη Ορτέγκα ήταν σίγουρη τι ήθελε να κάνει στην ερωτική σκηνή με τον 52χρονο Φρίμαν, λέει συνεργάτης της ταινίας

Βγήκε το ρίσκο των «Μαχητριών», αποχώρησε με χαμόγελο από το Survivor ο Ρομπ Τζέιμς Σέιμουρ - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης