Το podcast που οδηγεί την επιχείρησή μας στην ψηφιακή εποχή

Το podcast που οδηγεί την επιχείρησή μας στην ψηφιακή εποχή

Η σειρά GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST από την COSMOTE έχει στόχο να εμπνεύσει και να ενδυναμώσει τους επαγγελματίες, παρέχοντάς τους πολύτιμες συμβουλές.

cosmote_kedriki

Sponsored content

Διανύοντας την ψηφιακή εποχή, κάθε σύγχρονο μέσο επικοινωνίας βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό που διψά για νέους τρόπους συνδεσιμότητας και επαφής. Οι επιχειρήσεις ανταποκρίνονται στις τάσεις που προκύπτουν κάθε φορά, και χρησιμοποιούν όλα τα διαθέσιμα επικοινωνιακά μέσα για να μεταδώσουν το μήνυμά τους πιο αποτελεσματικά, όπως είναι τα podcasts, τα οποία έχουν αναδειχθεί σε ένα προσιτό εργαλείο για την παροχή πολύτιμων πληροφοριών και τη σύνδεση με νέα ενδιαφέροντα ή και την επικαιρότητα. Η COSMOTE, πιστή στη δέσμευσή της να στηρίζει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες, δημιουργεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μια νέα σειρά podcast με στόχο να προσφέρει ένα δυνατό κανάλι επικοινωνίας, το οποίο στην πορεία θα ενδυναμώσει τις επιχειρήσεις.
iStock-1415053188
Κλείσιμο
Η σειρά podcast απευθύνεται σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες που θέλουν να αναπτυχθούν και να οδηγηθούν ομαλά στην ψηφιακή εποχή. Στόχος του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST είναι να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές, αλλά και να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους να εδραιωθούν σε ένα διαρκώς επισφαλές επιχειρηματικό και ψηφιακό περιβάλλον. Το περιεχόμενο περιλαμβάνει ιδέες και αναλύσεις, τρόπους ανάπτυξης των επιχειρήσεων, συνεντεύξεις με επιτυχημένους επιχειρηματίες, συμβουλές μάρκετινγκ και διαχείρισης, και άλλα ζητήματα που απασχολούν σε διαρκή βάση τους επαγγελματίες. Η σειρά δεν περιορίζεται στην παροχή συμβουλών, αλλά επιπλέον στοχεύει να αποτελέσει πηγή έμπνευσης και ενδυνάμωσης βοηθώντας έτσι τους ακροατές να αναπτύξουν και να διαχειριστούν καλύτερα τις επιχειρήσεις τους.

Την παρουσίαση COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST έχει αναλάβει η επιχειρηματίας και δημιουργός περιεχομένου Εύα Επιτροπάκη, η οποία υποδέχεται καλεσμένους που ειδικεύονται στους τομείς του marketing και της τεχνολογίας. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Έχεις πολλά πλάνα για την επιχείρησή σου; Ξεκίνα από το business canvas!» η Εύα Επιτροπάκη παρουσιάζει τα σωστά βήματα για την χάραξη της στρατηγικής μίας επιχείρησης μέσω του εργαλείου business canvas, μιας συνοπτικής και πιο άμεσης εκδοχής του business plan. Μπορούμε να το παρακολουθήσουμε σε όλες τις διαθέσιμες πλατφόρμες (Spotify, Apple podcast, Google podcast) καθώς βρίσκεται ήδη on air, ενώ κάθε δεύτερη εβδομάδα θα βγαίνουν στον αέρα νέα επεισόδια – συγκεκριμένα κάθε δεύτερη Πέμπτη.
1931610188
Ακούστε το πρώτο επεισόδιο στις πλατφόρμες: Spotify, Apple ή Google.

Στα επόμενα επεισόδια του COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST, οι ακροατές θα έχουν την ευκαιρία να εμβαθύνουν σε θέματα όπως η ανάδειξη της online παρουσίας της επιχείρησής τους, οι δυναμικές του Digital Marketing και η σωστή αξιοποίηση των Social Media. Παράλληλα θα ανακαλύψουν τρόπους για την προσέλκυση και την ενσωμάτωση νέων ταλέντων, στρατηγικές αναγκαίες για τη δημιουργία μιας δυναμικής και επιτυχημένης ομάδας.

Ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, κ. Θάνος Φαλάγγας, δήλωσε σχετικά: «Η COSMOTE στέκεται δίπλα στην κοινωνία και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, σχεδιάζοντας προϊόντα, λύσεις αλλά και δράσεις που θα τις βοηθήσουν να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους, να αναπτυχθούν και να ανταποκριθούν στις προκλήσεις μιας “πράσινης”, βιώσιμης ανάπτυξης. Στις δράσεις ψηφιακής συμπερίληψης που υλοποιεί η COSMOTE εντάσσεται και το πρόγραμμα COSMOTE GROW YOUR BUSINESS, μέσω του οποίου, από το 2017, έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 75.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις & ελεύθεροι επαγγελματίες, καλλιεργώντας καινούργιες δεξιότητες στη χρήση ψηφιακών εργαλείων και τεχνολογιών. Εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα με ένα νέο κανάλι επικοινωνίας, όπως το podcast, οι επιχειρηματίες μπορούν να εστιάσουν στις θεματικές ενότητες που τους ενδιαφέρουν, από οπουδήποτε και στον χρόνο που τους εξυπηρετεί, προκειμένου να αντλήσουν έμπνευση και νέες ιδέες για τα επόμενα επιχειρηματικά τους βήματα».

Περισσότερα για το COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST στο: https://www.growyourbusiness.gr/content/podcast
iStock-1780553612

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης