Οι γυναίκες έκλεβαν προϊόντα και ο ανήλικος τις φυγάδευε

Οι γυναίκες έκλεβαν προϊόντα και ο ανήλικος τις φυγάδευε

Η σπείρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. όταν οι δύο γυναίκες έκλεψαν διάφορα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ

astynomia
Σύστημα είχε κάνει τις κλοπές προϊόντων από το ίδιο σούπερ μάρκετ στην Καλαμάτα μια ομάδα νεαρών Ελλήνων, που απαρτιζόταν από δυο 20χρονες οι οποίες αναλάμβαναν τις κλοπές και έναν 22χρονο που μαζί με έναν ανήλικο συνεργό τους φρόντιζαν για την διαφυγή τους με ένα όχημα.

Όμως, η νεανική σπείρα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. όταν οι δύο γυναίκες έκλεψαν διάφορα προϊόντα από το σούπερ μάρκετ και προσπάθησαν να εξαφανιστούν με το όχημα στο οποίο τις περίμεναν ο 22χρονος και ο ανήλικος, συνελήφθησαν και τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στο κατάστημα.

Στην Ασφάλεια όπου προσήχθησαν, αποκαλύφθηκε από την προανάκριση ότι με τον ίδιο τρόπο η 20χρονη μαζί με μια άγνωστη συνεργό της είχαν κλέψει και άλλα προϊόντα από το ίδιο σούπερ μάρκετ, ενώ ο ανήλικος δεν είχε βγάλει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας. Οι τέσσερις νεαροί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας3 με την κατηγορία της κλοπής κατά συνατυουργία, ενώ σε βάρος των γονέων του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονική επίθεση δέχθηκαν στο Μεξικό συγγενείς του Ροδόλφο Πισάρο - Νεκρή η θεία του παίκτη της ΑΕΚ, τραυματίστηκε η μητέρα του

Εμπρησμός τα ξημερώματα σε δύο αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα στους Αγίους Αναργύρους

Μια ώρα έκαναν ανάνηψη οι γιατροί στον 18χρονο που λιποθύμησε σε νυχτερινό κέντρο στον Πειραιά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης