Καλύβια: «Με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο, μου έλεγε “θα σε θάψω”» λέει για τον 71χρονο η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου

Καλύβια: «Με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο, μου έλεγε “θα σε θάψω”» λέει για τον 71χρονο η μητέρα του 16χρονου πατροκτόνου

«Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι» δηλώνει η γυναίκα

kalyvia-victim-m
Σοκ προκαλεί η μαρτυρία της μητέρας του 16χρονου παιδιού που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον πατέρα του έξω από το σπίτι τους στα Καλύβια. 

«Μία φορά που τσακωθήκαμε, με είχε κάνει μαύρη στο ξύλο. Μου έλεγε “θα σε θάψω σε χαντάκι”. Μου είχε σκίσει τα ρούχα και με έβλεπαν τα παιδιά να τρέχω στο σπίτι γυμνή και του φώναζαν να με αφήσει. Το είχα καταγγείλει τότε στο Αστυνομικό Τμήμα. Εκείνος μου έλεγε: “Πήγες και με έδωσες;”. Ήθελε όλοι να κάνουν το δικό του, να μην του φέρνουν ποτέ αντιρρήσεις και να κάθονται κλειδωμένοι στο σπίτι», είπε η γυναίκα, μιλώντας στο STAR.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cy122zb5yp55)

Στο πλευρό του 16χρονου οι καθηγητές του

Στο πλευρό του 16χρονου στέκονται οι καθηγητές του. Στην επιστολή που δόθηκε στις δικαστικές αρχές και έφερε στο φως το Star ανέφεραν μεταξύ άλλων ότι «ο 16χρονος δεν επιτρεπόταν από τον πατέρα του να πάει εκδρομή με το σχολείο. Ερχόταν με το μπουφάν ακόμα και το καλοκαίρι για να κρύβει τα σημάδια. Βοηθούσε όλο τον κόσμο και το προσωπικό του σχολείου, ακόμα και σε θέματα καθαριότητας. Δεν δημιούργησε ποτέ προβλήματα».

Υπενθυμίζεται ότι το 16χρονο αγόρι αφέθηκε ελεύθερο χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο και θα επιτηρείται από επιμελητή. Εξετάζεται και αντιμετωπίζεται διαφορετικά ποινικά από τον ενήλικο παραβάτη, καθώς στην αξιολόγηση της ανακρίτριας μέτρησε και η κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα σε βάρος του.

Η μαρτυρία γυναίκας για σεξουαλική κακοποίηση

Για την υπόθεση έχουν καταθέσει συνολικά 6 άτομα. Ανάμεσα στους μάρτυρες ήταν και μία γυναίκα που αποκάλυψε ότι σε ηλικία 11 ετών είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον πατέρα του 16χρονου. Η πράξη δεν είχε καταγγελθεί τότε, ενώ ο 71χρονος έχει ποινικό μητρώο ακόμα και για σωματικές βλάβες.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΑΣΑ προειδοποιεί για πλαστή σελίδα στο Facebook που δήθεν πουλά την ετήσια κάρτα του έναντι 2 ευρώ

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών του έκαναν «ντελίβερι» χάπια και φάρμακα


Μάσκες, εμβόλια και μέτρα ατομικής προστασίας συστήνει ο ΕΟΔΥ μετά την έξαρση των κρουσμάτων γρίπης και κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης