Θεσσαλονίκη: Ο ληστής ακινητοποίησε την υπάλληλο του μίνι μάρκετ με τη χρήση βίας – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Ο ληστής ακινητοποίησε την υπάλληλο του μίνι μάρκετ με τη χρήση βίας – Δείτε βίντεο ντοκουμέντο

Ο ληστής έπιασε την κοπέλα από τον λαιμό, την έσυρε μέχρι την ταμειακή μηχανή και αφότου πήρε τα χρήματα, συνέχισε να ψάχνει τα συρτάρια – Πελάτης μπήκε στο μίνι μάρκετ, φοβήθηκε και βγήκε χωρίς να βοηθήσει την εργαζόμενη

listeia1
Εφιαλτικές στιγμές έζησε για δυόμιση λεπτά η νεαρή υπάλληλος μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη, που έγινε θύμα του αδίστακτου κακοποιού. 

Όπως δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, ο νεαρός ληστής μπαίνει στο κατάστημα, πιάνει από το λαιμό την κοπέλα και τη σέρνει μέχρι την ταμειακή μηχανή, την οποία ξεκλειδώνει μετά από προσπάθειες.

Ο ληστής αφαιρεί τα χαρτονομίσματα και τα κέρματα, που βάζει σε σακούλα που του δίνει η εργαζόμενη. Συνεχίζοντας να την κρατά από τον λαιμό, ψάχνει τα συρτάρια και τα ράδια.

Ξαφνικά στο μίνι μάρκετ μπήκε ένας πελάτης. Ωστόσο η παρουσία του δεν πτόησε τον δράστη, που συνέχισε το έργο του. Ο πελάτης, που τα έχασε από όσα είδε, πιθανόν υπό καθεστώς φόβου, βγαίνει από το κατάστημα χωρίς να βοηθήσει την κοπέλα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxy76wg1m5w1)


Η εργαζόμενη συνεχίζει να δίνει μάχη με τον δράστη και προσπαθεί να του ξεφύγει. Ο ληστής αρπάζει την τσάντα και το κινητό της με την υπάλληλο να προσπαθεί να τον αποτρέψει. Κατάφερε να κρατήσει την τσάντα της, αλλά όχι και το κινητό της.

Ο ληστής βγαίνει από το κατάστημα, και αφού συναντάει τον συνεργό του που φυλούσε τσίλιες εξαφανίζονται στα στενά της περιοχής.



Ειδήσεις σήμερα:

Στο έλεος των ιώσεων: Ρεβεγιόν και ανεμβολίαστοι εκτοξεύουν τα κρούσματα

Τιμολόγια ρεύματος: Τέλος στις απορίες – Ποιους συμφέρει το μπλε και ποιους το πράσινο

Δείτε live: Η Θεσσαλονίκη αποχαιρετά τον Βασίλη Καρρά - Ουρές για το λαϊκό προσκύνημα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης