Τριμελής σπείρα έκανε εννέα διαρρήξεις στα Ιωάννινα και την Άρτα

Τριμελής σπείρα έκανε εννέα διαρρήξεις στα Ιωάννινα και την Άρτα

Oι δράστες αποκόμισαν περισσότερα από 4.000 ευρώ από τις κλοπές που διέπραξαν τους τελευταίους 3 μήνες

burglar
Ύστερα από μεθοδική έρευνα και με συντονισμένη επιχείρηση της Ασφάλειας Ιωαννίνων και Άρτας συνελήφθησαν, αργά το βράδυ του Σαββάτου, στις δυο πόλεις τρεις Έλληνες που είχαν διαπράξει τους τελευταίους τρεις μήνες εννέα διαρρήξεις, από τις οποίες αποκόμισαν περισσότερα από 4.000 ευρώ.

Οι δράστες, ένας 29χρονος, ένας 33χρονος και ένας 36χρονος, «χτυπούσαν» τις νυχτερινές ώρες καταστήματα και επιχειρήσεις παραβιάζοντας τις εισόδους ή γκρεμίζοντας τις τζαμαρίες και άρπαζαν χρήματα από το ταμείο και κινητά τηλέφωνα. Μάλιστα, την περασμένη Παρασκευή είχαν πουλήσει έναντι 40 ευρώ σε έναν 55χρονο ένα κινητό τηλέφωνο, το οποίο είχαν κλέψει την προηγούμενη νύχτα από μια επιχείρηση εστίασης.

Το κινητό αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ ο αγοραστής συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων μαζί με τους δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση.






Ειδήσεις σήμερα:

Οργή στο TikTok για γαμπρό που μίλησε στους όρκους του μόνο για τα... οπίσθια της νύφης - Δείτε βίντεο

Πόλεμος για τη ροζ σημαία στο Γενικό Προξενείο της Νέας Υόρκης: Αποσύρεται με παρέμβαση Γεραπετρίτη - Αντιδρούν ΣΥΡΙΖΑ, Νέα Αριστερά

Η θεωρία της Αρβελέρ για τον τάφο του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βεργίνα που αμφισβητεί τον Μανόλη Ανδρόνικο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης