Σέρρες: Συνελήφθη 65χρονος αρχαιοκάπηλος - Είχε στο σπίτι του νομίσματα, ανιχνευτή μετάλλων και βιβλία
Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές
Στη σύλληψη ενός 65χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας που αφορά σε «Κύρωση κώδικα νομοθεσίας για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς» προχώρησε η αστυνομία στις Σέρρες.
Ειδικότερα, χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επιχείρηση σε περιοχή των Σερρών, κατά την οποία διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: τρία χάλκινα νομίσματα του 4 ου π.Χ. αιώνα, ένας ανιχνευτής μετάλλων και δύο βιβλία που σχετίζονται με αρχαία νομίσματα.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.