Παραβίαζαν αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Πρέβεζας

Παραβίαζαν αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Πρέβεζας

Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι οι δυο δράστες άρπαξαν από τα οχήματα χρήματα και διάφορα είδη

astynomia
Ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, ταυτοποιήθηκε ένας 44χρονος Έλληνας ο οποίος, μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό του, διέπραξαν πέντε κλοπές από αυτοκίνητα λουόμενων σε παραλίες της Πρέβεζας, στο διάστημα από τις 29 Ιουλίου ως τις 7 Αυγούστου.

Από την προανάκριση εξακριβώθηκε ότι οι δυο δράστες άρπαξαν από τα οχήματα χρήματα και διάφορα είδη, συνολικής αξίας τουλάχιστον 4.000 ευρώ. Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας και η έρευνα για την ταυτοποίηση του συνεργού του συνεχίζεται.

Άρπαξε μεγάλο ποσό από σπίτι ηλικιωμένης

Εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας η κλοπή που είχε γίνει μέρα- μεσημέρι της 8ης Οκτωβρίου από το σπίτι μιας 78χρονης Ελληνίδας στον Βόλο, όπου είχε τρυπώσει χωρίς να γίνει αντιληπτός ένας άγνωστος ο οποίος είχε αρπάξει από το εσωτερικό μετρητά ύψους 3.000 ευρώ. Ως δράστης ταυτοποιήθηκε ένας 21χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, ωστόσο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ και τα χρήματα δεν έχουν βρεθεί.

Την πίσω πόρτα της εκκλησίας των Μεγίστων Ταξιαρχών στο παλιό κοιμητήριο της Νέας Ιωνίας Βόλου έσπασαν άγνωστοι, το βράδυ της Κυριακής, οι οποίοι εισέβαλαν στο ναό και διέρρηξαν το παγκάρι. Όμως, δεν βρήκαν μέσα παρά όλα κι όλα... τρία ευρώ, τα οποία πάντως άρπαξαν και εξαφανίστηκαν!

Ειδήσεις σήμερα:

Ανέβαλε την τετραμερή σύνοδο στην Ιορδανία και ο Μπάιντεν - Μεταβαίνει στο Ισραήλ για να δει τον Νετανιάχου

Τραγωδία στη Γάζα με 500 νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο - Blame game για το χτύπημα μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

Νεκρός 38χρονος σε καταυλισμό στο Μενίδι – Έφερε τραύματα στα πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης