Λάρισα: Πήγε να ληστέψει φαρμακείο, αλλά τρόμαξε από τις κάμερες και το' βαλε στα πόδια

Λάρισα: Πήγε να ληστέψει φαρμακείο, αλλά τρόμαξε από τις κάμερες και το' βαλε στα πόδια

Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του δράστη

Larisa-listeia
Σε εμφανή σύγχυση βρισκόταν ένας επίδοξος ληστής ο οποίος εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε ένα φαρμακείο στη Λάρισα και απείλησε την ιδιοκτήτρια με ένα αεροβόλο πιστόλι, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς ρώτησε αν υπάρχουν κάμερες και, όταν πήρε καταφατική απάντηση, έσπευσε να φύγει χωρίς να αρπάξει χρήματα!

Ο εμφανώς πανικόβλητος δράστης τράπηκε σε φυγή με ένα ποδήλατο, ενώ η φαρμακοποιός κατέφυγε σε ένα διπλανό κατάστημα από όπου ειδοποίησε την Αστυνομία. Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή του Έλληνα δράστη, λίγη ώρα αργότερα.

Στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν το αεροβόλο πιστόλι, τέσσερις αμπούλες προωθητικού αερίου, ένα κουτί που περιείχε 1.500 μεταλλικά σφαιρίδια και ένα μαχαίρι. Ακόμη, κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε όταν αποπειράθηκε να ληστέψει το φαρμακείο και το ποδήλατο που διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει στις 24 Ιουλίου, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Σε βάρος του... ατζαμή κακοποιού σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ληστείας, παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και κλοπή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.


Ειδήσεις σήμερα

Όσα άφησε πίσω της η κακοκαιρία «Petar» - Δείτε βίντεο από Κέρκυρα, Κεφαλονιά και Αιτωλοακαρνανία

Facebook και Instagram: Πώς τα social media επηρεάζουν τη ζωή και τις σκέψεις μας


Ο Ορέστης Τζιόβας αποκαλύπτει τι συνέβη σε νησί κοντά στη Μεθώνη - «Θα φύγουν από την χώρα έχοντας ζήσει την απόλυτη φρίκη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης