Κύπρος: Πέθανε από θερμοπληξία 90χρονος στη Λευκωσία
Νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα τα οποία παρουσιάζουν συναφή συμπτώματα, ωστόσο διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για περιστατικά θερμοπληξίας
Το πρώτο θύμα θερμοπληξίας καταγράφηκε στην Κύπρο, όπου εξακολουθούν να επικρατούν συνθήκες καύσωνα.
Πρόκειται για άνδρα 90 ετών που διέμενε σε οίκο ευγηρίας.
Το θύμα εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για θερμοπληξία, αλλά, παρά τις προσπάθειες, κατέληξε.
Οι αρχές στην Κύπρο αναφέρουν ότι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται άλλα δύο άτομα, 77 και 78 ετών, τα οποία παρουσιάζουν συναφή συμπτώματα, ωστόσο διερευνάται κατά πόσο πρόκειται για περιστατικά θερμοπληξίας.
Σε κάθε περίπτωση οι αρχές συστήνουν στους πολίτες αυξημένη προσοχή.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Vodafone κατακτά την 1η θέση καλύτερου εργοδότη στην Ελλάδα, ενώ για 8η χρονιά αναγνωρίζεται ως Top Employer από το διεθνώς αναγνωρισμένο οργανισμό Top Employers Institute.
Ξεκίνησε επίσημα το rebranding του ΟΠΑΠ σε Allwyn – Νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες για τους πελάτες, με τη δύναμη της ψηφιοποίησης και της καινοτομίας. Νέα «σελίδα» για το δίκτυο καταστημάτων και τις ψηφιακές πλατφόρμες – Το Allwyn.gr είναι ήδη στον «αέρα»!
Μέσα σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας, η ελληνική εταιρεία γιόρτασε με εργαζομένους, πελάτες και συνεργάτες τα Χριστούγεννα και τις εορτές του νέου έτους