Ένα παράξενο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (04/07) στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, με ένα αυτοκίνητο να έχει τουμπάρει στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής.
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα ανόδου προς Κηφισιά λίγο πριν τις 6 το απόγευμα με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρό κυκλοφοριακό κομφούζιο και να κλείσει το τμήμα του δρόμου.
Από το ατύχημα υπήρξαν τέσσερις ελαφρά τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο για να τους παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο και οι τέσσερις δήλωσαν ότι ήταν καλά και αρνήθηκαν τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι η κίνηση των οχημάτων στο σημείο διεκόπη, ενώ λίγη ώρα αργότερα, αφότου επιβάτες και όχημα απομακρύνθηκαν από τον δρόμο, η κατάσταση ομαλοποιήθηκε με σημαντική όμως δυσκολία στην κίνηση των οχημάτων.
Κλείσιμο
Περίπου μετά τις 7:30 η εικόνα της κίνησης στην Βασιλίσσης Σοφίας είχε εμφανώς βελτιωθεί.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.