Ανάσες δροσιάς αναζήτησαν νεαροί τουρίστες το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν κάποια παραλία και βούτηξαν... στα νερά του Θερμαϊκού.
Με τον υδράργυρο να ξεπερνάει του 30 βαθμούς Κελσίου, η παρέα των τριών τουριστών με καταγωγή από την Γερμανία, επισκέφτηκε τη Νέα Παραλία και αφού έκατσαν στα ξύλινα ντεκ για να απολαύσουν τον ήλιο, ο πιο τολμηρός που φορούσε μαγιό, έκανε μακροβούτια στον Θερμαϊκό, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.
Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όμως τόνισαν ότι η ζέστη γίνεται ανυπόφορη ειδικά της μεσημεριανές ώρες.
Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτες της πόλης και νεαρά άτομα κάνουν βουτιές στα νερά του Θερμαϊκού.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς