Αμαλιάδα: Βούλγαρος ληστής συνελήφθη τυχαία

Αμαλιάδα: Βούλγαρος ληστής συνελήφθη τυχαία

Ο εισαγγελέας αναμένεται να δρομολογήσει την έκδοσή του στη Βουλγαρία

sillipsi
Συγγενείς του στην Αμαλιάδα επισκέφτηκε ένας Βούλγαρος που είναι μόνιμος κάτοικος άλλης περιοχής, αλλά ήταν παρών σε ένα περιστατικό στο οποίο επιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Ήλιδας, οι οποίοι του ζήτησαν τα στοιχεία του για τυπικό έλεγχο και είδαν ότι ήταν καταζητούμενος στην πατρίδα του!

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι οι αρχές της Βουλγαρίας είχαν εκδώσει γι' αυτόν Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης για τη συμμετοχή του σε ληστείες που φέρεται να έχει διαπράξει στην χώρα του. Ο αλλοδαπός συνελήφθη από τους αστυνομικούς και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Πατρών που αναμένεται να δρομολογήσει την έκδοσή του στη Βουλγαρία.

Τον αναζητούσαν στη Γερμανία και την Αυστρία

Στη φυλακή μετήχθη ένας 28χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη στην Κω από αστυνομικούς της Ασφαλείας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις γερμανικές αρχές για διακίνηση ναρκωτικών στην Γερμανία και πρόκληση σωματικών βλαβών που διέπραξε στην Αυστρία. Ο εισαγγελέας Εφετών Δωδεκανήσου διέταξε την κράτησή του, ώσπου να δρομολογηθεί η έκδοσή του στην Γερμανία.

Ένας ανήλικος χούλιγκαν που κατηγορείται και για ληστεία συνελήφθη στο Αγρίνιο από αστυνομικούς της Ασφάλειας, το πρωί της Παρασκευής. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Αγρινίου για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί αθλητισμού. Ο ανήλικος κρατείται ώσπου να απολογηθεί για τα αδικήματα που του αποδίδονται.

Ειδήσεις σήμερα:

Διονύσης Τεμπονέρας: «Καρφιά» κατά Τσίπρα - «Το κόμμα μας θα εξαϋλωθεί, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μακριά από τις διεργασίες της κοινωνίας»

Νέα Ιωνία: «Δεν περνάει ρεύμα από την κολώνα» απαντά ο Δήμος στους γονείς του 11χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επενδύσει σε μιντιακό όμιλο της Πορτογαλίας που είχε αποκηρύξει!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης