Κως: Νέα ντοκουμέντα - Ο 32χρονος κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

Κως: Νέα ντοκουμέντα - Ο 32χρονος κατευθύνεται στο σημείο που βρέθηκε η σορός της Αναστάζια

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει τις τελευταίες κινήσεις του 32χρονου που κατηγορείται για την αρπαγή, τον βιασμό και τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας

kos
Νέα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Κάμερα ασφαλείας, σύμφωνα με το Mega, καταγράφει τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό και την 27χρονη να πηγαίνουν στο σπίτι του βασικού υπόπτου και λίγο αργότερα, στις 23:00 τη νύχτα, φαίνονται να φεύγουν, με την άτυχη κοπέλα να κάθεται πίσω του στο μηχανάκι. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που έτρεξαν τις έρευνες, ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό και τη δολοφονία της νεαρής κοπέλας, μετέφερε την Αναστάζια σε ένα μισογκρεμισμένο σπίτι όπου δολοφονήθηκε, μεταφέροντας στη συνέχεια τη σορό της δίπλα από τον υγροβιότοπο στις Αλυκές, όπου βρέθηκε μερικές μέρες μετά.

«Δεν είχα σεξουαλική επαφή με την Αναστάζια. Πήγαμε σπίτι μου και ήπιαμε μπίρες. Στη συνέχεια την άφησα κοντά σε ταβέρνα στο Μαρμάρι. Από εκεί θα την έπαιρνε ο σύντροφός της. Μετά γύρισα στο σπίτι μου. Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν την σκότωσα εγώ», έχει πει ο ίδιος στην απολογία του.

mihanaki
Κλείσιμο


Δύο μέρες μετά τη δολοφονία, ο 32χρονος καταγράφεται στην περιοχή που σύμφωνα με την Αστυνομία ξεψύχησε η Αναστάζια. Λίγο αργότερα πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι του, με το κινητό τηλέφωνο στα χέρια. Ήταν η μέρα που αργότερα πήγε με ποδήλατο σε κατάστημα στο Μαρμάρι. Έκανε ανάληψη χρημάτων και ρώτησε αν μπορούσε να βγάλει εισιτήριο για την Ιταλία, κάτι που τελικά έκανε την επόμενη μέρα, χωρίς να ενημερώσει τον συγκάτοικό του.

kinito
podilato


«Ήθελα να φύγω από την Ελλάδα γιατί είμαι άνεργος. Μίλησα με φίλους στην Ιταλία και μου είπαν ότι υπάρχουν δουλειές. Όλα αυτά δεν έχουν σχέση με το έγκλημα» έχει αναφέρει, επίσης, στην απολογία του.

Δείτε βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctocb3syblyh)





Ειδήσεις σήμερα:

Άμεση ανάλυση Liberation: «Η παραδοχή της ιστορικής αδυναμίας του Πούτιν» απέναντι στη Wagner

ΗΠΑ: Μητέρα στο Οχάιο άφησε μόνη τη 16 μηνών κόρη της για να πάει διακοπές - Βρήκαν το παιδί νεκρό 10 μέρες μετά

Τζορτζ Κλούνεϊ: Το 24ωρο του στη Μύκονο - Το ψεύτικο όνομα για την κράτηση, το γεύμα στον Ορνό και το φαντασμαγορικό πάρτι στη Λια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης