Κως: Νέο βίντεο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό και την Αναστάζια λίγο πριν τη δολοφονία της

Κως: Νέο βίντεο με τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό και την Αναστάζια λίγο πριν τη δολοφονία της

Στη φυλακή παραμένει ο 32χρονος μετά την απολογία του για τον βιασμό και τη δολοφονία της 27χρονης

kos-anastazia
Το φως της δημοσιότητας βλέπει ακόμη ένα βίντεο που δείχνει την 27χρονη Αναστάζια μαζί με τον 32χρονο  Μπαγκλαντεσιανό να φεύγουν από το σπίτι του στην Κω.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο εν λόγω βίντεο φαίνεται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός μαζί με την 27χρονη από την Πολωνία να επιβαίνουν στη μηχανή του, το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ctno88wynrc9)


Κλείσιμο
Το ρολόι της κάμερας δείχνει 00:08:16 μεσάνυχτα της Τρίτης, αλλά σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το ρολόι πάει μία ώρα και εννέα λεπτά μπροστά, δηλαδή η πραγματική ώρα που φεύγουν από το σπίτι του 32χρονου, είναι 22:59 βράδυ Δευτέρας.

Παράλληλα, σε άλλο βίντεο, δύο ημέρες μετά το έγκλημα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός φαίνεται να περνάει πεζός μπροστά από την ίδια κάμερα, και να κατευθύνεται προς το σημείο που φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία της 27χρονης και να επιστρέφει μετά από έντεκα λεπτά.

Παραμένει κρατούμενος ο 32χρονος - Αρνείται τα πάντα

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία ενώπιον της ανακρίτριας στην Κω, μετά από την τρίωρη απολογία του.

Μετά την απολογία, η ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου κ. Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίερς που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακριτριας.

Παράλληλα η οικογένεια της άτυχης κοπέλας, διά του δικηγόρου της, ετοιμάζεται να προχωρήσει σε δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας εις βάρος του 32χρονου Μπαγκλαντεσιανού, για το έγκλημα που φέρεται να έχει διαπράξει εις βάρος της Αναστάζια.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρώτο υπουργικό της νέας κυβέρνησης Μητσοτάκη: Η ώρα των μπλε φακέλων

Πριγκόζιν-Wagner: «Είπα στον Πούτιν να μην τον δολοφονήσει» λέει ο Λουκασένκο

Ozempic - Φοβάστε τις ενέσεις; Έρχονται τα χάπια αδυνατίσματος - Πότε αναμένονται στην αγορά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης