Η κάμερα του γείτονα κατέγραψε τον διαρρήκτη στη Ρόδο

Η κάμερα του γείτονα κατέγραψε τον διαρρήκτη στη Ρόδο

H σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου

astynomia__1_
Το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ενός γειτονικού σπιτιού, αποκάλυψε την ταυτότητα του διαρρήκτη που είχε εισβάλει από ένα ανοιχτό παράθυρο στην κατοικία μιας 21χρονης στη Ρόδο και είχε αρπάξει χρήματα και διάφορα αντικείμενα συνολικής αξίας 890 ευρώ, την περασμένη Παρασκευή.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει αρχικά ότι ο άγνωστος -τότε- δράστης είχε κλέψει 150 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο αξίας 400 ευρώ. Δυο ημέρες μετά, πρόσθεσε ότι είχαν κλαπεί άλλο ένα κινητό αξίας 100 ευρώ και ένα ένα ρολόι αξίας 240 ευρώ. Από την εξέταση που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο βίντεο που προσκόμισαν οι ένοικοι του διπλανού σπιτιού, εξακριβώθηκε ότι ο δράστης της διάρρηξης ήταν ένας 48χρονος ο οποίος προσήχθη στο πλαίσιο της προανάκρισης και ομολόγησε. Ωστόσο, δεν συνελήφθη αφού είχε παρέλθει το αυτόφωρο και η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.

Διέρρηξε σπίτι και αποθήκη

Ταυτοποιήθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του τοπικού τμήματος, ο δράστης που διέρρηξε πριν από δέκα ημέρες το σπίτι και την αποθήκη μιας γυναίκας στην ευρύτερη περιοχή του Πλωμαρίου στη Λέσβο παραβιάζοντας τις εισόδους και προκαλώντας σημαντικές ζημιές. Πρόκειται για έναν Έλληνα που είχε αρπάξει χρήματα, κοσμήματα, γεωργικά εργαλεία και μηχανήματα συνολικής αξίας 1.900 ευρώ, μέρος των οποίων βρέθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Μυτιλήνης.

Χάρη στην αξιοποίηση των στοιχείων που συνέλεξαν οι αστυνομικοί του τμήματος Μαστιχοχωρίων από τους ειδικούς των εγκληματολογικών εργαστηρίων, εξιχνιάστηκε η κλοπή που είχε γίνει πριν από τέσσερις μήνες από ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Θολοποταμίου στη Χίο. Ο Έλληνας που άρπαξε ένα πορτοφόλι με 70 ευρώ, μια κάρτα ανάληψης και προσωπικά έγγραφα ταυτοποιήθηκε και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορές, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χίου.



Ειδήσεις σήμερα:

Τραμπ, Σπαρτιάτες και UFO στις εκλογές - Οι περίεργοι συνδυασμοί και οι καραμπόλες στις λίστες

Γυμνός, με ιερόδουλες και ναρκωτικά - Στο διαδίκτυο 9.000 φωτογραφίες του Χάντερ Μπάιντεν

Η ΕΕ έκοψε τον «γόρδιο δεσμό» του μεταναστευτικού - Τα οφέλη για την Ελλάδα

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση
 
Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.
 
Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης