Το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου διαψεύδει ότι προσέλαβε τη Θέκλα Κυριάκου

Το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου διαψεύδει ότι προσέλαβε τη Θέκλα Κυριάκου

Νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε για σύμβουλο την κυρία Κυριάκου, η οποία είναι καταδικασμένη για απάτη με εισιτήρια σε συναυλία του Ρουβά

thekla_kyriakou_xr
Το υφυπουργείο Πολιτισμού της Κύπρου, εξέδωσε, πριν λίγο, ανακοίνωση σχετικά με την υπόθεση της κυρίας Θέκλας Κυριάκου, η οποία εμφανίζεται ως σύμβουλος του υφυπουργού Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία αναφέρονται σε σύμβαση μερικής απασχόλησης με συγκεκριμένη Σύμβουλο διαχείρισης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης μεταξύ του Υφυπουργείου και της ιδίας, το Υφυπουργείο Πολιτισμού ανακοινώνει ότι ουδέποτε υπήρξε τέτοια συμβατική σχέση, ούτε και διενεργήθηκε οποιαδήποτε πληρωμή προς το εν λόγω άτομο».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό ότι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πρόσελαβε για σύμβουλο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης του την κυρία Κυριακού, η οποία έχει στο «βιογραφικό» της μια καταδικαστική απόφαση για απάτη. Όπως διαπιστώθηκε από το δικαστήριο, είχε εκδώσει πλαστά εισιτήρια για συναυλία του Σάκη Ρουβά και καρπώθηκε τα χρήματα. Η Θέκλα Κυριάκου επίσης έχει ιστορικό με ακάλυπτες επιταγές κάτι που δεν της επέτρεπε να ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό.

Μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που είχε «ανεβάσει» το βίντεο με την παρουσία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στα γενέθλια του Νικόλα Παπαδόπουλου, αναγκάζοντας τον υφυπουργό να απολογηθεί και να το κατεβάσει.

Ειδήσεις σήμερα:

Απόστολος Κοσμάς: Ο πατέρας που σκότωσε με τσεκούρι τον σχιζοφρενή γιο του για να λυτρώσει την οικογένειά του

Φωτογραφία: Η Αλεξάνδρα Νικολαΐδου είναι η νέα σύντροφος του Ντέμη Νικολαΐδη

Οι 25 ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων: Απέραντες αμμουδιές και καταπράσινα νερά

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης