Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας: Ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις

Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας: Ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις

Παγκόσμια διάκριση ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά.

Johnson___Johnson_landscape

Sponsored Content

Με προτεραιότητά της τους ανθρώπους της και τη συνεχή βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας τους, η Johnson & Johnson έχει αναπτύξει ένα εργασιακό περιβάλλον, το οποίο χαρακτηρίζεται από αξίες όπως διαφάνεια, σεβασμό, ισότητα και ηθική και απορρίπτει όλες τις διακρίσεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας της, αποτελεί η Johnson & Johnson MedTech ιατροτεχνολογική εταιρεία της J&J, που στηρίζει ενεργά και σταθερά τον τομέα της Υγείας στην Ελλάδα. Διαγράφοντας μια επιτυχημένη πορεία 50 χρόνων στην ελληνική αγορά, η J&J MedTech, διακρίνεται για το εργασιακό της περιβάλλον, χωρίς να κάνει διακρίσεις.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια η Johnson & Johnson MedTech Ελλάδας έχει καταφέρει να διαμορφώσει ένα πρότυπο εργασιακό περιβάλλον χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, αποδίδοντας την επιτυχία της στους ανθρώπους της. Δίνοντας χώρο και χρόνο στη νέα γενιά και τις ιδέες της, τοποθετεί τους εργαζόμενους στο επίκεντρο και ακούει τη φωνή τους που απορρίπτει τις διακρίσεις, εκτός από μία: τη διάκριση της εταιρείας ως Κορυφαίο Εργοδότη.


Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα για ακόμη μία χρονιά
Για ακόμη μία χρονιά, το Top Employers Institute, ο παγκόσμιος οργανισμός που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού, την ανέδειξε ως Κορυφαίο Εργοδότη στην Ελλάδα.  Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των προγραμμάτων και των πολιτικών της και χάρη στους ίδιους της τους ανθρώπους, η Johnson & Johnson απέδειξε ότι η διαφορετικότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη βρίσκονται στο DNA της, σημειώνοντας σημαντική βαθμολογία στις αντίστοιχες κατηγορίες αξιολόγησης.

Πιο συγκεκριμένα, συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες, όπως οι Αξίες & ο Σκοπός, η Εργασιακή Δέσμευση, η Εταιρική Στρατηγική και η Ηθική & Ακεραιότητα, ενώ σημείωσε σημαντική πρόοδο 5,6% σε σύγκριση με το 2022 και βελτίωση σε συνολικά 13 κατηγορίες αξιολόγησης. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που αφορούν στη Βιωσιμότητα, το Οn-boarding νέων εργαζομένων, την Επιμόρφωση και Ανάπτυξη, τις Ευκαιρίες Καριέρας και τη Διατήρηση Ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Για την Johnson & Johnson Medtech Ελλάδας, οι άνθρωποι της βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της για ένα ακόμη πιο υγιές εργασιακό περιβάλλον. Η διάκριση από το Top Employers Institute για δεύτερη χρονιά, επιβραβεύει την προσπάθεια της εταιρείας να βελτιώνεται συνεχώς για τους ίδιους της τους ανθρώπους, ενώ δεσμεύεται για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Περισσότερες πληροφορίες: www.jjmedtech.gr στο LinkedInJohnson & Johnson MedTech Greece

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης