Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά τη μαραθώνια απολογία τους -περίπου έξι ώρες- οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε εμπλοκή τους στην υπόθεση χωρίς όμως να καταφέρουν να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα, καθώς αμέσως μετά τις απολογία τους πήραν το δρόμο για τις φυλακές.
Όπως είναι γνωστό οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 40 και 48 ετών είναι αδέλφια και απολογήθηκαν στον ανακριτή για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά συναυτουργία και της παράνομης οπλοφορίας-οπλοχρησίας.
Πέρασαν μάλιστα το κατώφλι του ανακριτή νωρίς σήμερα το πρωί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι ο 30ος ανακριτής που χειρίζεται την υπόθεση, απαγόρευσε ακόμα και την πρόσβαση των διαπιστευμένων δικαστικών συντακτών στο δεύτερο όροφο του κτηρίου 9, παρά το γεγονός πως είχαν σχετική άδεια από τον προϊστάμενο του Πρωτοδικείου.
Συνολικά, οι απολογίες των δύο κατηγορουμένων διήρκησαν έξι ώρες, η δε διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα διήρκησε περίπου δυόμιση με τρεις ώρες.
Αύριο, τέλος, αναμένεται να δηλώσει παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας στην ανάκριση η χήρα του δημοσιογράφου.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής