Μέσα σε κλίμα έντασης διεξήχθη στο Στρατοδικείο Ιωαννίνων η δίκη του 28χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού και είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Γρεβενών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εν μέσω αποδοκιμασιών αποχώρησε από το Στρατοδικείο Ιωαννίνων ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος κάθισε στο εδώλιο, κατηγορούμενος για ασελγείς πράξεις σε βάρος ενός τετράχρονου αγοριού.
Η δίκη του 28χρονου ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε βάρος του ανηλίκου παιδιού, διεκόπη νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 29 Μαρτίου και θα συνεχιστεί στις 24 Απριλίου 2023.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-criqh38q93mp)
Το χρονικό
Η υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία του Αγρινίου αποκαλύφθηκε μέσα από τις ζωγραφιές του 4χρονου που έζησε έναν εφιάλτη. Τη φύλαξη του παιδιού είχε η μητέρα του κατηγορουμένου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, την περίοδο που ήταν φαντάρος, το καλοκαίρι του 2021, πήγαινε στο σπίτι και με την ανοχή της μητέρας του ασελγούσε στο ανήλικο αγοράκι.
Οι φωτογραφίες του κατηγορουμένου δόθηκαν στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή στις 18 Οκτωβρίου. Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και σε κίνδυνο σε βάρος της μητέρας του 28χρονου.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.