bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός στο παρκέ μαζί με το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά». Μια συνάντηση στο ΣΕΦ γεμάτη αγάπη και χαμόγελα

bwin2

Sponsored Content

Η bwin και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ακολουθώντας το όραμά τους για έμπρακτη υποστήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, υποδέχθηκαν στο ΣΕΦ το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά», το οποίο ανήκει στην «ομπρέλα» της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

bwin και ΚΑΕ Ολυμπιακός δίπλα στο Κέντρο Ειδικών Ατόμων η «Χαρά»

Η bwin είναι δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Με μικρές και μεγάλες πράξεις αγάπης, σκοπός της είναι να επιστρέψει στην κοινωνία την εμπιστοσύνη που λαμβάνει. Το βραβευμένο στοιχηματικό brand προχώρησε σε μία κίνηση αλληλεγγύης με την με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, της οποίας εδώ και πέντε χρόνια είναι ο Μεγάλος Χορηγός και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο! Μετά τη χριστουγεννιάτικη πρωτοβουλία, όπου μοίρασε δώρα μαζί με παίκτες των Πειραιωτών, οργάνωσε και την παρουσία των παιδιών του Κέντρου στην προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας.

Κλείσιμο
FOTO_1

Πριν το ταξίδι στο Κάουνας για τον αγώνα με τη Ζαλγκίρις για τη EuroLeague, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν την ευκαιρία να συναναστραφούν με τα παιδιά, να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους. Άλλωστε, ένα μεσημέρι στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δίπλα στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης είναι μια εμπειρία ξεχωριστή. Ο ενθουσιασμός μεγάλος και όλοι απόλαυσαν αυτή τη συνάντηση. Οι Πειραιώτες άνοιξαν την αγκαλιά τους χαρίζοντας χαμόγελα χαράς και δύναμη στα παιδιά.

Οι κοινωνικές δράσεις της bwin
Σε κάθε ευκαιρία, η bwin στηρίζει έμπρακτα όσους βρίσκονται σε ανάγκη και αποδεικνύει ότι ακολουθεί πιστά τις αξίες που τη διέπουν, για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Το απέδειξε με το ταξίδι αγάπης σε όλη την Ελλάδα, όπου με την ανακατασκευή επτά γηπέδων έδωσε την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν ένα καλύτερο αύριο.

FOTO_2

Παράλληλα, η bwin υπήρξε καθοριστικός υποστηρικτής της ανέγερσης της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Αριάδνη». Το βραβευμένο στοιχηματικό brand αγκάλιασε το εγχείρημα της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή και βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων του Σωματείου καθ’ όλη τη διάρκεια δημιουργίας του μεγάλου έργου για τη στέγαση ανθρώπων με εγκεφαλική παράλυση.

To βραβευμένο στοιχηματικό brand που αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», ανταποκρίθηκε άμεσα για βοήθεια και υποστήριξη στη δημιουργία του ξενώνα φιλοξενίας «Irina».
Κάθε κοινωνική δράση, έχει ως αποτέλεσμα τα χαμόγελα των συνανθρώπων μας και την υποστήριξη κοινωνικών ομάδων. Η bwin παραμένει συνεπής στις δεσμεύσεις και δράσεις που όλα αυτά τα χρόνια την έχουν καθιερώσει στη συνείδηση της κοινωνίας.

Η bwin αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ΚΑΕ Ολυμπιακός τα τελευταία πέντε χρόνια. Μία σχέση σταθερή, που «ξέφυγε» από τα όρια του παρκέ. Το κορυφαίο στοιχηματικό brand και οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεργάζονται σε διάφορα κοινωνικά projects. Όπως όταν φόρεσαν τη φανέλα της κοινωνικής προσφοράς, διοργανώνοντας μία σειρά φιλικών αγώνων για καλό σκοπό: Τα "bwin Monday Night Game Against Covid-19"! Η κοινή τους δράση έχει αγγίξει όλα τα στρώματα της κοινωνίας, αφού προσέφεραν χαμόγελα και έδωσαν κουράγιο σε εκείνους που είχαν ανάγκη.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας |Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης