Στη φυλακή και πάλι ο «δράκος της Νίκαιας», με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.
Θύμα μάλιστα, του «δράκου της Νίκαιας» περιέγραψε στο Star ότι την παρακολουθούσε για ώρες από το ημιυπόγειο παράθυρο του σπιτιού ενώ εκείνη κοιμόταν. «Έκανε προσβλητικές κινήσεις... Άμα έμπαινε μέσα, τι θα γινόταν; Ήμουν μέσα στους τέσσερις τοίχους!» δήλωσε η κοπέλα.
«Προσπαθούσε να μπει μέσα. Δεν κατάλαβα τίποτα, εγώ κοιμόμουν. Την ώρα που ήρθε το αγόρι μου, εκείνη την ώρα τον είδε. Προσπαθούσε δύο ώρες να μπει μέσα» πρόσθεσε, αναφέροντας πως από την πρώτη στιγμή πήγε να δώσει κατάθεση ενώ όπως είπε, ο «δράκος της Νίκαιας» προσπάθησε να κάψει τη σίτα για να μπει στο σπίτι παραβιάζοντας τον χώρο. Μάλιστα, κάμερες ασφαλείας τον δείχνουν να αυτοϊκανοποιείται.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.