Νίκαια: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο» - «Άμα την αφήσω θα πεθάνει»

Νίκαια: Συγκλονίζει ο άνδρας που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο» - «Άμα την αφήσω θα πεθάνει»

«Η αστυνομία μου έλεγε "μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα"» περιέγραψε ο άντρας που έσωσε την κοπέλα

viasmos
Τη σοβαρή κατάσταση στην οποία ήταν η 20χρονη κοπέλα μετά την απόπειρα βιασμού και τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε από το «δράκο» της Νίκαιας, περιέγραψε ο άνδρας που έσπευσε να τη βοηθήσει.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως και την είδα την κοπέλα χτυπημένη, "τι έγινε" κτλ, "μου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει", και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι.‘Αστυνομία γρήγορα κτλ. Λέω "την έχει χτυπήσει άσχημα", βγαίνω έξω, της λέω "έλα γρήγορα μέσα", είπε στο Mega ο άνθρωπος που άκουσε τις φωνές της και κατέβηκε να τη βοηθήσει.

«Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα "μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα". Του λέω "δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω". Εγώ τους είπα καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι».

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co7018kh4rht)


Γνώριμος των Αρχών ο «δράκος»

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, ο «δράκος» της Νίκαιας, ο οποίος συνελήφθη για απόπειρα βιασμού και άγριο ξυλοδαρμό της 20χρονης κοπέλας, είναι γνώριμος των ελληνικών Αρχών.

Κλείσιμο
Το 2018 είχε συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη για απόπειρα βιασμού κατά μιας γυναίκας και αποφυλακίστηκε από τις φυλακές των Γρεβενών τον Απρίλιο του 2022 ενώ το 2016 είχε συλληφθεί για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και η ποινή του τότε είχε ανασταλτικό χαρακτήρα. Ο 28χρονος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στον εισαγγελέα Πειραιά χωρίς συνήγορο υπεράσπισης.

Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμικές έρευνες σε Κρήτη και Πελοπόννησο: Πού θα «ψάξουν» για φυσικό αέριο - Δείτε χάρτες

Τραγωδία στη Μεσσήνη: 81χρονος σκότωσε τη γυναίκα του με βαριοπούλα και αυτοκτόνησε με μαχαίρι

Πολεμική Αεροπορία: Υποδέχτηκε τα δυο νέα Rafale στην Τανάγρα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης