Ταλαιπωρία περίμενε τους περίπου 400 επιβάτεςτου πλοίου «Πρέβελης» που περίμεναν να αναχωρήσουν στις 8 το πρωί της Κυριακής από το λιμάνι της Ρόδουμε προορισμό την Κάρπαθο, την Κάσο, τη Σητεία, το Ηράκλειο, την Ανάφη, τη Σαντορίνη και τον Πειραιά.
Όπως ενημερώθηκαν από το πλήρωμα ο απόπλους θα πραγματοποιηθεί με καθυστέρηση καθώς αποκολλήθηκε η πίσω αριστερά άγκυρατου πλοίου κατά τον κατάπλου στην Ρόδο το απόγευμα του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή της ΕΡΤ που επιβαίνει στο πλοίο«Πρέβελης» η άγκυρα εντοπίστηκε και ανασύρθηκε και έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία συγκόλλησής της.
Κατά την ίδια πηγή αυτό είναι το δεύτερο δρομολόγιο του πλοίου μετά τον δεξαμενισμό του όπου ελέγχθηκε
Η εκτίμηση, ωστόσο, είναι ότι η αναχώρηση του πλοίου «Πρέβελης» για τους επόμενους προορισμούς του δεν θα γίνει πριν τις 11 το πρωί.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.