Πυροβολισμοί μέρα-μεσημέρι στην πλατεία Βάθη με δυο τραυματίες - Δείτε βίντεο
Προηγήθηκε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών αλλοδαπών - Ασθενοφόρο παρέλαβε τον ένα τραυματία για τη μεταφορά του στο ΚΑΤ - Ο άλλος έφτασε πεζός στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε μέρα - μεσημέρι στην πλατεία Βάθη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι πυροβολισμοί έπεσαν στη συμβολή των οδών Αχαρνών και Μάρνης, στις 14:52.
Πριν τους πυροβολισμούς και σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, υπήρξε έντονη λογομαχία μεταξύ τριών ανθρώπων κουρδικής καταγωγής, οι οποίοι γνωρίζονταν μεταξύ τους. Ακολούθως, ο ένας τράβηξε όπλο και πυροβόλησε κατά των άλλων δυο, τους οποίους τραυμάτισε, έκρυψε το όπλο και διέφυγε με ΙΧ προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά τους πυροβολισμούς, ο ένας τραυματίας, 22 ετών, χτυπημένος στο κεφάλι και τον λαιμό, έπεσε στο έδαφος μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε ασθενοφόρο για να τον παραλάβει και να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.
Ο έτερος τραυματίας, 27 ετών, που είχε δεχτεί σφαίρα στην πλάτη, έφτασε μόνος του, πεζός, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες, ενημέρωσε για το περιστατικό, με συνέπεια να ειδοποιηθεί και η Αστυνομία.
Κλείσιμο
Στο σημείο βρέθηκαν τρεις κάλυκες, ενώ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και άνδρες των ΟΠΚΕ κάνουν έρευνα για το περιστατικό.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.