Ιωάννινα: Έκαναν καμάκι σε επιβάτες ΙΧ και «ψάρεψαν» πορτοφόλι

Ιωάννινα: Έκαναν καμάκι σε επιβάτες ΙΧ και «ψάρεψαν» πορτοφόλι

Οι δυο καλλίγραμμες νεαρές πήραν θέση δεξιά κι αριστερά από το όχημα το οποίο είχε ανοιχτά παράθυρα και άρχισαν να συζητούν με τον οδηγό και τον συνοδηγό

peripoliko
Κολακεύτηκαν δύο άνδρες που επέβαιναν σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στα Ιωάννινα, όταν είδαν να τους πλησιάζουν δύο ελκυστικές νεαρές γυναίκες και να τους πιάνουν την κουβέντα, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον τους γι' αυτούς. Όμως, το φλερτ τους έκανε απρόσεκτους και το πλήρωσαν ακριβά.

Οι δυο καλλίγραμμες νεαρές πήραν θέση δεξιά κι αριστερά από το όχημα το οποίο είχε ανοιχτά παράθυρα και άρχισαν να συζητούν με τον οδηγό και τον συνοδηγό, αποσπώντας την προσοχή τους όσο χρειαζόταν για να «βουτήξει» η μια από αυτές 170 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του επιβάτη! Αστραπιαία, σταμάτησαν το... «καμάκι» και τράπηκαν και οι δυο σε φυγή προς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τα θύματα, που δεν μπορούσαν να «χωνέψουν» το πάθημά τους, ενημέρωσαν την Αστυνομία και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ταυτοποίησαν πολύ γρήγορα τα στοιχεία των δύο γυναικών, για τις οποίες ξεκίνησαν αναζητήσεις. Λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν τη μία από τις δράστιδες, την συνέλαβαν και την οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων που της απήγγειλε κατηγορία για κλοπή κατά συναυτουργία. Τα στοιχεία της συνεργού της ταυτοποιήθηκαν, αλλά δεν έχει εντοπιστεί και αναζητείται.

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ - Έρχεται μέχρι και χαλάζι


Μεσσήνη: «Την βρήκα να κλαίει και να προσπαθεί να σκουπίσει το υγρό από το πρόσωπό της» λέει ο εργοδότης της 49χρονης

Κρυονέρι: Παραλίγο τραγωδία από άνδρα που κυνηγούσε αγριογούρουνα - Τραυματίστηκε γυναίκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης