Κάθε νύχτα «άνοιγαν» και από ένα σπίτι στο Ναύπλιο

Κάθε νύχτα «άνοιγαν» και από ένα σπίτι στο Ναύπλιο

Οι δύο αλλοδαποί διαρρήκτες ηλικίας 31 και 35 χρόνων είχαν βάλει στο μάτι την ευρύτερη περιοχή

naf_di
Την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ναυπλίου είχαν βάλει στο μάτι δύο αλλοδαποί ηλικίας 31 και 35 χρόνων διαρρήκτες και επί μία εβδομάδα, από την προηγούμενη Κυριακή ως το Σάββατο που συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, «χτυπούσαν» κάθε νύχτα και από ένα σπίτι.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι στο διάστημα αυτό διέπραξαν συνολικά πέντε διαρρήξεις και δύο απόπειρες σε σπίτια, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, έναν φορητό υπολογιστή, μια τσάντα, ρολόγια και κοσμήματα, που η συνολική τους αξία ξεπερνά τα 7.700 ευρώ. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και δυο κινητά τηλέφωνα.

Οι αλλοδαποί "ποντικοί" εντόπιζαν τους στόχους τους κινούμενοι με δυο ποδήλατα, τα οποία κατασχέθηκαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου κατηγορούμενοι για κλοπές από κοινού. Η έρευνα συνεχίζεται για εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.

Τέσσερις συλλήψεις για δυο διαρρήξεις σε χωριά

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας δύο διαρρήξεις που είχαν γίνει στις 7 και 8 Ιουλίου του 2021 σε σπίτια σε διαφορετικές τοπικές κοινότητες του Δήμου Καλαμάτας. Για τις υποθέσεις αυτές, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τεσσάρων Ελλήνων ηλικίας 19 ως 22 χρόνων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας.





Ειδήσεις σήμερα:

Σεξουαλικό σκάνδαλο στο TikTok: Μορμόνα influencer βάζει φωτιές με τις αποκαλύψεις της για το... soft swinging!

Δένδιας: H Ελλάδα και πάλι στην πλευρά του Δικαίου, ανταποκρινόμενη στα κελεύσματα της Ιστορίας


Έρχονται βροχές, καταιγίδες, χαλάζι και θυελλώδεις άνεμοι - Το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης