Αιγιαλεία: Στη φυλακή σπείρα που «χτυπούσε» εξοχικά και οχήματα λουόμενων

Αιγιαλεία: Στη φυλακή σπείρα που «χτυπούσε» εξοχικά και οχήματα λουόμενων

Είχαν διαπράξει συνολικά 12 κλοπές με λεία αξία 24.000 ευρώ

δισρρηξειςαιγιαλεια
Στην τρέχουσα καλοκαιρινή περίοδο, θα έχουν ήσυχο το κεφάλι τους οι ιδιοκτήτες εξοχικών και οι λουόμενοι που επισκέπτονται παραλιακές περιοχές στην Αιγιαλεία, την Κυλλήνη και το Ξυλόκαστρο, καθώς η δράση της συμμορίας που τα ρήμαζε το περασμένο καλοκαίρι διαλευκάνθηκε μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αιγιαλείας.

Ήδη, έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία δυο σεσημασμένων Ελλήνων που, από τις 31 Ιουλίου ως τις 28 Αυγούστου του 2021, μαζί με έναν άγνωστο ακόμη συνεργό τους είχαν διαπράξει 12 κλοπές σε παραθεριστικές κατοικίες και οχήματα λουόμενων, από τα οποία είχαν αρπάξει χρήματα, τιμαλφή, ηλεκτρονικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα, συνολικής αξίας 24.000 ευρώ. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Οι διαρρήκτες επέλεγαν να δρουν κυρίως τα Σάββατα που υπήρχαν πλήθη λουόμενων στις παραλίες παραβιάζοντας τα οχήματά τους ή «ανοίγοντας» τα σπίτια τους, κυρίως σε οικισμούς που ήταν προσβάσιμοι σε οδικούς άξονες για να είναι ευκολότερη η διαφυγή τους. Για να δυσκολεύουν τον εντοπισμό τους, άλλαζαν σε τακτά χρονικά διαστήματα τα οχήματα που χρησιμοποιούσαν και τις πινακίδες κυκλοφορίας τους.

Ειδήσεις σήμερα:

«Διευκολύνετε ΡΚΚ και γκιουλενιστές» - Η Τουρκία κάλεσε τον Έλληνα πρέσβη για εξηγήσεις και οξύνει την κρίση

Θεσσαλονίκη: «Ροζ» βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου «συνόδευαν» το τελευταίο e-mail του 50χρονου γυμναστή

«Μας έβαζε να του κάνουμε μασάζ και έβλεπε πορνό» - Βροχή οι καταγγελίες για τον προπονητή πολεμικών τεχνών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης