Ημερίδα για τους κινδύνους και τους κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο την Πέμπτη στη Γλυφάδα

Ημερίδα για τους κινδύνους και τους κανόνες ασφάλειας στο διαδίκτυο την Πέμπτη στη Γλυφάδα

Την ημερίδα διοργανώνουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια CSI Institute

theodorikakos-sfakianakis-0
Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το «Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια (CSI Institute)», συνδιοργανώνουν ημερίδα με Τίτλο: "ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ", και σας προσκαλούν την Πέμπτη 12 Μαΐου και ώρα 18:00, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Μελίνα Μερκούρη στην Άνω Γλυφάδα.

Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος, Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο κ. Μανώλης Σφακιανάκης , Αντιστράτηγος ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και Πρόεδρος του Ινστιτούτου CSI , καθώς και η Διευθύντρια του Ινστιτούτου CSI, Καθηγήτρια Εγκληματολογίας και Ιδρύτρια Traumahelp, κα Καλλιόπη Ιωάννου.

«O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Παναγιώτης Θεοδωρικάκος συνδιοργανώνει στην Γλυφάδα Αττικής με το Διεθνές Ινστιτούτο Κυβερνοασφάλειας μια εκδήλωση με μοναδικα χαρακτηριστικά μάθησης για παιδιά και γονείς παράλληλα», σχολιάζει ο Μανώλης Σφακιανάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας. Και προσθέτει: «Σας περιμένουμε με τα παιδιά σας την Πέμπτη για να ζήσουμε κάτι μοναδικό».


Ειδήσεις σήμερα:

Στα 600 εκατ. ευρώ τα υπερέσοδα των εταιρειών ρεύματος - Μέσα στην εβδομάδα οι αποφάσεις

Πέταξαν κόκκινη μπογιά στον Ρώσο πρεσβευτή στη Βαρσοβία

Έκτακτη συνεδρίαση της Συγκλήτου για τις καταστροφές στο τμήμα Βιολογίας του ΑΠΘ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης