Εκτάκτως τo Σάββατο με το ΘΕΜΑ, η συλλεκτική έκδοση «100 EXPERIENCES»

Εκτάκτως τo Σάββατο με το ΘΕΜΑ, η συλλεκτική έκδοση «100 EXPERIENCES»

Εκτάκτως αυτό το Σάββατο με το Θέμα

TRAVEL_010522_XRWMA
Μια συλλεκτική έκδοση από το Travel.gr : 100 αυθεντικές εμπειρίες σε όλη την Ελλάδα που αξίζει να ζήσουμε έστω για μια φορά!

Εκτάκτως τo Σάββατο με το ΘΕΜΑ, η συλλεκτική έκδοση «100 EXPERIENCES»

COVER
Κλείσιμο

Τα χωριά, οι λίμνες, τα μονοπάτια, οι διαδρομές, τα μνημεία, η Φύση, η γαστρονομία, οι παραλίες, τα μνημεία, τα έθιμα. Ενα ταξίδι ανακάλυψης σε μια εποχή που θέλουμε να εξερευνήσουμε την Ελλάδα από την αρχή!
3-copy
9-copy

Από τη μυστική παραλία στη νησίδα Άτοκο του Ιονίου μέχρι τα ρακοκάζανα στο Ψηλορείτη και από τις διαδρομές για συλλογή μανιταριών στα δάση των Γρεβενών μέχρι το γαλάζιο σπήλαιο του Καστελόριζου.
12-copy

Η έκδοση με τίτλο «100 Experiences» συμπυκνώνει ένα ταξίδι απ’ άκρη σ’ άκρη στην Ελλάδα μέσα σε εκατό μοναδικές στιγμές.
2-copy
8-copy

Η Ελλάδα είναι ένα μωσαϊκό εμπειριών που γεννούν συναισθήματα, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν αναμνήσεις.
10-copy

Δεν είναι τυχαίο ότι η χώρα μας αποτελεί διαρκώς έναν από τους top προορισμούς στον κόσμο χάρη κυρίως στην αμόλυντη και πηγαία αυθεντικότητά της.
11-copy
4-copy
5-copy

Μπορεί να είναι μια χώρα χωρίς τις υπερπολυτελείς υποδομές άλλων προορισμών στον κόσμο, αλλά το συγκριτικό της πλεονέκτημα είναι αυτή ακριβώς η απλότητα, η γνησιότητα του φυσικού τοπίου και οι άνθρωποί της που την κάνουν αληθινά μοναδική.

Η έκδοση 100 Experiences είναι μια συναρπαστική περιήγηση στην αυθεντικότητα, ένα συναισθηματικό ταξίδι σε τόσα πολλά, αλλά και τόσα λίγα τελικά, σημεία στο χάρτη που αποθεώνουν την εμπειρία της Ελλάδας.
6-copy

Πρόκειται για την πρώτη έντυπη έκδοση από την ομάδα του Travel.gr, του μεγαλύτερου σήμερα ελληνικού ψηφιακού ταξιδιωτικού προορισμού.
7-copy

Οι 100 εμπειρίες προέρχονται από τις παρακάτω περιοχές: Αττική, Βόρειο Αιγαίο, Δωδεκάνησα, Ηπειρος, Θεσσαλία, Θράκη, Ιόνιο, Κρήτη, Κυκλάδες, Μακεδονία, Πελοπόννησος, Στερεά Ελλάδα, Σποράδες.
1-copy
13-copy

Μετά από ένα διάστημα που χρειάστηκε να μειώσουμε τα ταξίδια μας, η ανάγκη για να εξερευνήσουμε τη χώρα μας από την αρχή αποτελεί πλέον το κύμα της εποχής, τη μαζική επιθυμία που θέλουμε όλοι να ζήσουμε για να μείνει στη μνήμη για πάντα.
COVER
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης