Εφιάλτης σε βίλα της Κηφισιάς - Ψάχνουν κύκλωμα παιδεραστίας πίσω από την baby sitter

Εφιάλτης σε βίλα της Κηφισιάς - Ψάχνουν κύκλωμα παιδεραστίας πίσω από την baby sitter

Η υπόθεση της 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ που φωτογράφιζε γυμνά τα παιδιά που φρόντιζε και έστελνε τις φωτογραφίες τους μέσω messenger σε τρεις αποδέκτες - Το μεγαλύτερο από τα παιδάκια αποκάλυψε τη δράση της στον πατέρα του - Είχε κλέψει και ρολόι 25.000 ευρώ - Κατέθεσε ότι το έκανε για πλάκα, αλλά προφυλακίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα

paiderastia_2
Νέα στοιχεία για τη δράση της 28χρονης οικιακής βοηθού που φωτογράφιζε κρυφά τα ανήλικα παιδιά μιας οικογένειας στην Κηφισιά φέρνει στο φως το «ΘΕΜΑ».

Την ευαίσθητη αυτή υπόθεση χειρίζεται η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, στα εργαστήρια της οποίας έχει σταλεί το κινητό τηλέφωνο της 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ, η οποία προσελήφθη πριν από έναν μήνα από πενταμελή οικογένεια στην Κηφισιά για να προσέχει τα ανήλικα τέκνα της, μέχρι που αποκαλύφθηκε ο σκοτεινός της ρόλος και ήρθαν στο φως οι νοσηρές πράξεις της.

Φαντάζει αδιανόητο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινό το γεγονός ότι αυτή η γυναίκα έθεσε σε κίνδυνο και κατ’ αυτό τον τρόπο την ασφάλεια των τριών παιδιών της οικογένειας, ηλικίας 4, 3 και 2 ετών, δηλαδή εκθέτοντάς τα σε άγνωστα πρόσωπα, πιθανόν σε μέλη διεθνούς κυκλώματος παιδεραστίας, στα οποία έστελνε γυμνές φωτογραφίες τους. Η 28χρονη είχε προσληφθεί ως εσωτερική οικιακή βοηθός σε βίλα στην περιοχή της Κηφισιάς από τους γονείς πενταμελούς οικογένειας.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε να εργάζεται την 1η/2/2021 και η σύσταση είχε γίνει μέσω γραφείου ευρέσεως οικιακών βοηθών. Η αλλοδαπή γυναίκα έφτασε στην πόρτα της κατοικίας κρατώντας στα χέρια της έναν φάκελο με συστάσεις που εξυμνούσαν τον χαρακτήρα της και την εργατικότητά της. Το συνεσταλμένο ύφος της, η ευγενική της φυσιογνωμία και η προθυμία που έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή να αναλάβει τόσο τις δουλειές του σπιτιού όσο και να προσέχει τα τρία παιδιά, καθώς οι γονείς τους έπρεπε να λείπουν καθημερινά λόγω της εργασίας τους, ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην πρόσληψή της.

paidiki_pornografia_art-1
Οι γονείς των τριών παιδιών είδαν μπροστά τους μια νέα γυναίκα, γεμάτη ενέργεια, αποφασισμένη να φέρει εις πέρας όποια δουλειά τής ανατεθεί, ενώ σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι συστάσεις από το γραφείο που την είχε προτείνει. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες οι γονείς είχαν δει αρκετές οικιακές βοηθούς ωσότου καταλήξουν στην 28χρονη, μη μπορώντας να διανοηθούν τι τους περιμένει. Οι πρώτες μέρες κύλησαν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και η γκουβερνάντα έδειξε να προσαρμόζεται πολύ γρήγορα.

Οι γονείς έφευγαν κάθε μέρα από το σπίτι για να πάνε στις δουλειές τους κι εκείνη φρόντιζε για την καθαριότητα και παράλληλα για τη φροντίδα των τριών ανήλικων παιδιών. Δεν εμφάνιζε προβληματική συμπεριφορά, ούτε διαμαρτυρόταν για οτιδήποτε, αντίθετα έδειχνε αφοσιωμένη στον ρόλο της κάνοντας τους γονείς των τριών παιδιών να νομίζουν ότι είχαν βρει έναν άνθρωπο εμπιστοσύνης. Ολα αυτά μέχρι την ημέρα που το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ο 4χρονος γιος, σε συνομιλία που είχε με τον πατέρα του τού είπε ότι «η κυρία» βγάζει φωτογραφίες τα αδέλφια του, το 3 χρόνων αγοράκι και το 2 ετών κοριτσάκι. Εκείνη τη στιγμή ο πατέρας σάστισε.

Αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, ζήτησε από την οικιακή βοηθό να τσεκάρει το κινητό της τηλέφωνο. Αν και εκείνη αρχικά έδειξε να διστάζει, αναγκάστηκε έπειτα από λίγα λεπτά να παραχωρήσει τη συσκευή της καθώς ο πατέρας των τριών παιδιών την προειδοποίησε πως αν δεν το κάνει, θα ειδοποιήσει την Αστυνομία. Ετσι πήρε στα χέρια του το κινητό της τηλέφωνο, άνοιξε το άλμπουμ των αποθηκευμένων φωτογραφιών και εκεί αντίκρισε τα στιγμιότυπα με τα δύο μικρότερα παιδιά του γυμνά στο μπάνιο και σε άλλα σημεία του σπιτιού.

Η 28χρονη προσπάθησε να δικαιολογηθεί, λέγοντάς του πως το έκανε για... πλάκα, όμως ο πατέρας των παιδιών ψάχνοντας να δει εάν αυτές οι φωτογραφίες έχουν αποσταλεί κάπου, ανακάλυψε πως η ίδια τις έχει στείλει μέσω Messenger σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα. Δίχως να χάσει χρόνο ειδοποίησε αμέσως την Αμεση Δράση και μέσα σε δύο λεπτά, δύο αρχιφύλακες της υπηρεσίας χτύπησαν το κουδούνι του σπιτιού του.

Κλείσιμο
Ο πατέρας τούς εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί και οι αστυνομικοί την προσήγαγαν στο Α.Τ. Κηφισιάς, για να ακολουθήσει η σύλληψή της ύστερα από μήνυση που υπέβαλαν οι γονείς με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων και της κλοπής, καθώς στο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε διαπιστώθηκε ότι η γκουβερνάντα είχε αποσπάσει κι ένα ρολόι χειρός αξίας 25.000 ευρώ από τον πατέρα μαζί με 7.000 ευρώ σε μετρητά και το πορτοφόλι της συζύγου του που είχε μέσα τις πιστωτικές της κάρτες.
phone-00

Το κύκλωμα παιδεραστίας

Οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναζητούν τώρα πιθανές επαφές της 28χρονης με μέλη διεθνούς κυκλώματος παιδεραστίας. Εκτιμούν ότι η αποστολή των γυμνών φωτογραφιών των ανήλικων παιδιών σε τρία συγκεκριμένα πρόσωπα μέσω της εφαρμογής Messenger μόνο τυχαία δεν είναι και πως σε καμία περίπτωση δεν «έγινε για πλάκα», όπως είπε η 28χρονη τόσο στον πατέρα όσο και στους αστυνομικούς του Α.Τ. Κηφισιάς που της πήραν κατάθεση. Τα προφίλ των τριών αυτών παραληπτών ερευνώνται εξονυχιστικά, όπως και οποιαδήποτε άλλη επαφή είχε η 28χρονη μέσα στο κινητό της.

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό είναι αν αυτά τα τρία πρόσωπα είναι από την Ελλάδα ή ζουν στη χώρα μας, ή πρόκειται για άτομα από άλλες περιοχές του πλανήτη. Στη δεύτερη περίπτωση είναι βέβαιο ότι οι ελληνικές αρχές θα ζητήσουν τη συνδρομή της Ιντερπόλ, του αρχαιότερου και μεγαλύτερου διεθνούς οργανισμού αστυνομικής συνεργασίας με 188 χώρες-μέλη.

Από κόσκινο θα περάσουν και όλες οι συνομιλίες της 28χρονης στο Facebook σε βάθος χρόνου, αλλά και όλες οι συνομιλίες που είχε με τα τρία αυτά πρόσωπα μέσω άλλων εφαρμογών που είχε εγκαταστήσει στο κινητό της, μεταξύ των οποίων και κάποιες που είναι κρυπτογραφημένες. Στο στόχαστρο των Αρχών έχει μπει και το γραφείο ευρέσεως οικιακών βοηθών που τη σύστησε στους γονείς των τριών ανηλίκων και ήδη έχει κληθεί ο υπεύθυνος του γραφείου για να δώσει εξηγήσεις. Η Αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο διαμέρισμα της 28χρονης στο κέντρο της Αθήνας, χωρίς όμως να προκύψει κάποιο στοιχείο που να την εμπλέκει σε κύκλωμα παιδεραστίας ή σε άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Οι γονείς των τριών ανηλίκων συνεργάζονται στενά με την Αστυνομία και δεν αποκλείεται τις προσεχείς ημέρες να προκύψουν και νέα στοιχεία για το αποτρόπαιο συμβάν της Κηφισιάς που συγκλόνισε την κοινή γνώμη και ξύπνησε έναν από τους χειρότερους εφιάλτες των γονέων.

Η προφυλάκιση

Η 28χρονη απολογήθηκε την περασμένη Πέμπτη στον ανακριτή, ο οποίος με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα αποφάσισε την προφυλάκισή της. Κατά την απολογία της, η οικιακή βοηθός από το Νεπάλ προσπάθησε να πείσει τις δικαστικές αρχές ότι δεν είχε πρόθεση να βλάψει τα ανήλικα και πως τα φωτογράφιζε... για πλάκα...

Ειδήσεις σήμερα:

Omicron 2: Αυξήθηκαν 63% τα κρούσματα μέσα σε δύο εβδομάδες

Όλα τα «μυστικά» του νέου ΕΝΦΙΑ σε 4 βήματα

Απίστευτο ξύλο σε εκδήλωση της πρεσβείας του Μπαγκλαντές στην Ελλάδα - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης