Θεσσαλονίκη: Τσικνοπέμπτη με σουβλάκια, μουσικές και… ολίγον από μάσκες

Θεσσαλονίκη: Τσικνοπέμπτη με σουβλάκια, μουσικές και… ολίγον από μάσκες

Οι μουσικοί του δρόμου και οι αυτοσχέδιες μπάντες, δίνουν τη δική τους ξεχωριστή νότα, «ξεσηκώνοντας» μικρούς και μεγάλους

grtimes
Με εξαιρετικές καιρικές συνθήκες απολαμβάνουν οι Θεσσαλονικείς την Τσικνοπέμπτη. Το «τσίκνισμα» στο κέντρο της πόλης, «δίνει και παίρνει» πρωτίστως με σουβλάκια, αλλά και αυτοσχέδιες μπάντες, μασκαρέματα και αμείωτο κέφι.

Βέβαια, η εικόνα που παρουσιάζει το κέντρο της πόλης ανήμερα της Τσικνοπέμπτης και ιδιαίτερα στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, δεν θυμίζει σε τίποτα την προ covid εποχή, ωστόσο οι «φουφούδες» έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Τσικνοπέμπτη στη Θεσσακονίκη - Μουσικοί του δρόμου-GRTimes.gr


Κλείσιμο
Οι περισσότεροι θαμώνες απολαμβάνουν το γεύμα τους καθήμενοι σε εστιατόρια, με αποστάσεις μεταξύ τους, ενώ η μοναδική «παραφωνία» φαίνεται πως είναι αρκετοί όρθιοι περιμετρικά των καταστημάτων, οι οποίοι δεν κάνουν χρήση της προστατευτικής μάσκας.

grtimes3


Οι μουσικοί του δρόμου και οι αυτοσχέδιες μπάντες, δίνουν τη δική τους ξεχωριστή νότα, «ξεσηκώνοντας» μικρούς και μεγάλους.

grtimes2


Την ίδια ώρα, στα Λαδάδικα, οι ταβέρνες και τα εστιατόρια είναι γεμάτα από νωρίς το μεσημέρι. Τα περισσότερα τραπέζια μάλιστα είναι με κράτηση και όλα δείχνουν πως η κατάσταση αυτή θα διατηρηθεί μέχρι και τις βραδινές ώρες, με τους επιχειρηματίες εστίασης, να δείχνουν ανακουφισμένοι που βλέπουν τα καταστήματά τους γεμάτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κυρίως τις πολυσύχναστες περιοχές του κέντρου εποπτεύει η Αστυνομία, προκειμένου να αποφευχθούν φαινόμενα συνωστισμού.


Πηγή: Grtimes.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία: Live update οι εξελίξεις

Δραματικές στιγμές στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή - Εκρήξεις σε Κίεβο, Οδησσό, Μαριούπολη και άλλες πόλεις

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μητέρα με τα δύο ανήλικα παιδιά της κάηκαν ζωντανοί στο σπίτι τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης