Άρης Καμπανός: «Ένιωσα οργή για όλη την Ελλάδα, ο Άλκης ήταν μια ήρεμη δύναμη»

Άρης Καμπανός: «Ένιωσα οργή για όλη την Ελλάδα, ο Άλκης ήταν μια ήρεμη δύναμη»

Ο Άλκης μέσα από τα μάτια του μπαμπά του, Άρη Καμπανού - Συνέντευξη στο gazzetta.gr

aris-kampanos
Αποστολή στη Βέροια: Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημήτρης Σαμόλης, Παναγιώτης Δαλαταριώφ / Videos και φωτογραφίες: Βασίλης Τσίγκας / Social Media Manager: Κώστας Σωτηρόπουλος

Ο κύριος Άρης και η κυρία Μελίνα, μέσα σε μια στιγμή, έχασαν τον κόσμο τους. Κι οι δύο πλέον, μαζί την κόρη τους Μαρία, ζουν μέσα από τη ψυχή του Άλκη. Του Άλκη τους. Προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους.

Ποιο ήταν το 19χρονο αγόρι, το οποίο δολοφονήθηκε τόσο άγρια χωρίς καμία αιτία. Δίχως λόγο. Τόσο ανεξήγητα... Το Gazzetta βρέθηκε στη Βέροια και συνάντησε τον κύριο Άρη.

«Κοιτούσα πάντα να είμαι διακριτικός με τις παρέες του. Τις τελευταίες μέρες που έμεινα μόνος, είμαι ακόμα χειρότερα. Την Τρίτη και την Τετάρτη ήταν οι δύο χειρότερες μέρες μου», λέει ο Άρης Καμπανός.

Πλέον βλέπω τα πράγματα μέσα από τα μάτια του Άλκη

«Αφού συγχωρέθηκε ο Άλκης έχω αρχίσει να βλέπω τα πράγματα μέσα από τα μάτια του, μέσα από τη ψυχή του. Όλο αυτό το διάστημα έχω αρχίσει να φιλοσοφώ τη ζωή.

Τις περισσότερες φιλοσοφικές αναζητήσεις τις έκανα με την κόρη. Με είχε απορροφήσει τόσο πολύ η δουλειά που ίσως να μην αφιέρωσα τόσο χρόνο στην οικογένεια. Επί της ουσίας έχασα τα δύο του πρώτα χρόνια στο Λύκειο. Τη μία χρονιά ήμουν στη Θεσσαλονίκη και στην άλλη στο Λουτράκι, που με τίμησε η υπηρεσία κάνοντάς με Ταξίαρχο. Ήταν οι δύο χρονιές που δεν είχαμε τόσο στενή σχέση λόγω καθημερινής τριβής που δεν υπήρχε. Ευχόμουν να με αποστρατεύσουν για να είμαι κοντά στον Αλκη και στην οικογένειά μου».

«Ο γιος σας δολοφονήθηκε επειδή υποστήριζε τον Άρη. Νιώθετε οργή γι' αυτήν την ομάδα;»

«Ενιωσα οργή για όλη την Ελλάδα. Αυτό που είπα είναι και το πιστεύω μου, δώσαμε τα φώτα που πολιτισμού από την Αρχαία Ελλάδα σ' όλο τον κόσμο και εμείς κλείσαμε τα φώτα. Τα δικά μας φώτα έκλεισαν. Ήμασταν! Οπαδούς έχουν και τα κόμματα... Επειδή υποστηρίζουμε διαφορετική ομάδα πρέπει να σφαζόμαστε;».

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη του Άρη Καμπανού στο gazzetta.gr πατώντας εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης